melekler bile bu kadar değildir bu aşırı saf ama son bölümde biraz iyiye doğru sinyaller verdiBende dedim ne güzel melek yürekli diye.@yatutarsa
Sahnelerini atlıyorum genede ama cidden acayip saf.Umarim öyle saf olmam.
melekler bile bu kadar değildir bu aşırı saf ama son bölümde biraz iyiye doğru sinyaller verdiBende dedim ne güzel melek yürekli diye.@yatutarsa
Sahnelerini atlıyorum genede ama cidden acayip saf.Umarim öyle saf olmam.
ben hep evdeyim ama malum kerem bürsin ambargosu var.ss bahar eşyaları kırmaya başladı nuran şokBen Survivordan dolayı evdede olsam Full izleyemiyorum.Reklam aralarında.
Aynen camdan falan kaçmaya çalıştı. Bizim Nuroya ayar çekti falan.@yatutarsa
haklı amaTam o sırada annenle tartışıyoruz bizde aynı Bahar gibi yapalım geldi biran.
Kizcaz çıldırdı napSin. Ama hiç anne sözü dinlemiyor biraz bozuk o yönü. :ss @yatutarsa
O ne alaka lo bunumu izliyon yoksa serefimiben hep evdeyim ama malum kerem bürsin ambargosu var.ss bahar eşyaları kırmaya başladı nuran şok![]()
şeref'i ben izlemiyorum da ev halkı izliyorO ne alaka lo bunumu izliyon yoksa serefimi![]()
Sen de saf olursan biz ne yapalım.Geçen Annemle bu dizi izliyordum. Annem dedi sende Bahar gibi saf olacaksın diye çok korkuyorum.😱
@yatutarsa @mrt-06 Annelerin korkulu rüyası oldu bu kız.![]()
nuranla efsun sokakta kalmış ne mehmet emin istiyor ne ilyasbakalım kuyruğu kıstırıp hasrete mi gidiciler yoksa sokakta mı kaliciler bence @yatutarsa evlerine almıştır bunları
@Çiğdem- @cookies @gözlemci @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 44168
Geçen Annemle bu dizi izliyordum. Annem dedi sende Bahar gibi saf olacaksın diye çok korkuyorum.😱
@yatutarsa @mrt-06 Annelerin korkulu rüyası oldu bu kız.![]()
ekranların baş kezbanı efsun yine döktürecek gibiFragmana denk geldim de Oya Başar çok yakışmış diziye.![]()