şu an çiğdemi kızdırmakla meşgulum@xemrexxx anca beğeniyor cevapta vermiyor süründürmeye devammı yoksa🙂
şu an çiğdemi kızdırmakla meşgulum@xemrexxx anca beğeniyor cevapta vermiyor süründürmeye devammı yoksa🙂
tamam kızdır ama yarım saattir mesaj yazıyorum beğeniyorsunşu an çiğdemi kızdırmakla meşgulum
o kızar da belli etmez gider çikolata alır yer sakinleşirtamam kızdır ama yarım saattir mesaj yazıyorum beğeniyorsun
tık yok ayrıca kolay kolay @Çiğdem- kızdıramazsın sen
kimin ahlaksız teklifini kabul edicen çiko denizini mi desterenin mihahaha çüşşş diyorum bende
aboooo @Çiğdem- ne diyo bu kızo kızar da belli etmez gider çikolata alır yer sakinleşir
kimin ahlaksız teklifini kabul edicen çiko denizini mi desterenin mi
İnşallah.Bu da süperdir dur dinleyeyim
Yoo bende yüksek verdim
Aynen bitiyorum Nataliyemisal çiğdem kıskançlıktan u şarkıyı kullanmak istemiyormuş @denizz19 nataliiaya bakıp bakıp her gün 1 kilo çikolata yiyip ağlıyormuş
Hatta senden fazla bile olabilirİnşallah.
@Yakamoz-Asi de bitmiştir natalia ya sana cevap vermek için girmiş gözüküp natalia ya göz atıyordur kenardan eminim )Aynen bitiyorum Nataliye
Hatta senden fazla bile olabilir
ne oldu ki niye yaşıyormuşum ben
bak cevap veremeyince kaçtı çiğdemne oldu ki niye yaşıyormuşum ben
gelir birazdan işi çıkmıştırbak cevap veremeyince kaçtı çiğdem
Bakmayan kendine yazık eder.@Yakamoz-Asi de bitmiştir natalia ya sana cevap vermek için girmiş gözüküp natalia ya göz atıyordur kenardan eminim )
o tuvaleti gelmedikçe pc başından kalkmazgelir birazdan işi çıkmıştır
abooo çiğdemden dayak diyecen bak sonunda heeo tuvaleti gelmedikçe pc başından kalkmaz
o tuvaleti gelmedikçe pc başından kalkmaz
boğucam ben onu tuvalette kaşınıyor şuanabooo çiğdemden dayak diyecen bak sonunda hee