- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bir sonraki hafta elenirim ama kesin.Puanlarımı yolladım.Bazı şarkıları youtube`dan dinlemek özellikle zirve için aklımdakı puanları bayaa bi değiştirdi.
Duman`i zaten severim bu şarkısı da çok iyiydi.
Neşe Karaböcek yarışmanın bana verdiği hediye.Her şarkısı ayrı güzel,neşeli ve eskileri andırıyor.Bu hafta da Göksel`den severek dinlediğim benim için en güzel şarkılarından olan Günün Birinde`yle katılmış.İlk kez orjinal halini dinledim,daha da dinlerim.
Mustafa Ceceli`yi sevmeme rağmen bir türlü sevdiğim şarkıları gelmiyordu karşıma.Adam sanki cımbızla sevmediğim şarkıları seçiyordu.Sonunda bu hafta sevdiğim bir şarkı geldi.Puanını da aldı.
Naughty Girl`le Beyonce bayaa iyiydi.İyi ki değiştirmiş şarkısını @Cengo ya dua et sen @yigit_00
Gökhan Özen,Sertab Erener,Nil,Manga,Mustafa Sandal da TOP 10`larına girebilecek şarkılarla gelmişler iyi puan aldılar.
Sezen Aksu,Yalın,Demet ortalama puan aldılar.Sezen`le Yalın ilk kez ilk 5ime Sezen ilk kez 2ye giremedi ben de.Nasip Değilmiş çok güzel şarkı ama Özcan Deniz`a yakışıyor.Demet`in yorumuna hiç ısınamıyorum,diğer şarkılar da iyi olunca biraz arkada kaldı,ama kesinlikle elenecegini düşünmüyorum.
Yemin Ettim Rahmetli Kayahan`la,İbrahim Tatlıses`le güzel.Tarkan`in yorumunu beğenmiyorum.O yüzden iyi puan veremedim.
Genel olarak çoğu şarkı iyiydi,ama 2-3 şarkıcı elenme potasında onlardan biri elenecek gibi
Şaşırmadım.Oylarımı kullandım. Bana göre bu haftanın en iyi seçimleri Yalın, Duman, Yıldız Tilbe, Nil Karaibrahimgil ve Manga.
Gökhan Özen'e de gayet iyi bir puan verdim.Şaşırmadım.
En iyin olamadıktan sonraGökhan Özen'e de gayet iyi bir puan verdim.
Başka sefere olursun belki.En iyin olamadıktan sonra
Slow mu hareketli mi pekiBaşka sefere olursun belki.
Hareketli de olur, slow da.Slow mu hareketli mi peki
En iyin olamadıktan sonra
aaa @denizz19 kimseyi etki altına almaya çalışmayalım lütfen @ozgur2113 cnm sende oy kullanırken anneciğin çiğdem hanım aklına gelir umarımBaşka sefere olursun belki.
Bu hafta sevdiğim bir şarkıyla katıldın oradan yırttın ama bundan sonra annemin hatrına yaparız birşeyler.aaa @denizz19 kimseyi etki altına almaya çalışmayalım lütfen @ozgur2113 cnm sende oy kullanırken anneciğin çiğdem hanım aklına gelir umarım
Hah koca burunlu laz ziyaya bak hele sen bana diyor kendisi etki alanını zorluyoraaa @denizz19 kimseyi etki altına almaya çalışmayalım lütfen @ozgur2113 cnm sende oy kullanırken anneciğin çiğdem hanım aklına gelir umarım
hahahahha sen sussana be manyakHah koca burunlu laz ziyaya bak hele sen bana diyor kendisi etki alanını zorluyor