Daha sonrası için düşünüyorum Eğer ki 3 hafta daha kalırsam bu ve bunun gibi iyi parçalar çıkacak ve daha sonra elenicemBu şarkıyı da çok severim,gelecek hafta kullan çok iyi puan alır sevileceginden eminim
Daha sonrası için düşünüyorum Eğer ki 3 hafta daha kalırsam bu ve bunun gibi iyi parçalar çıkacak ve daha sonra elenicemBu şarkıyı da çok severim,gelecek hafta kullan çok iyi puan alır sevileceginden eminim
Bu 3 hafta 2 eleme olacak.Tam 6 kişi gidecek.Bu 3 haftaya çok sağlam gitmek lazım.Bu şarkıyı da kullanabilirsin.Daha sonrası için düşünüyorum Eğer ki 3 hafta daha kalırsam bu ve bunun gibi iyi parçalar çıkacak ve daha sonra elenicem
Günün Birinde bu grubu geçer diye umuyorumBu 3 hafta 2 eleme olacak.Tam 6 kişi gidecek.Bu 3 haftaya çok sağlam gitmek lazım.Bu şarkıyı da kullanabilirsin.
Bu turu geçer rahat ol,ama sonrası meçhul.Günün Birinde bu grubu geçer diye umuyorum
Sonraki hafta bunu koyabilirimBu turu geçer rahat ol,ama sonrası meçhul.
Ben 2 gün diye biliyordum.
Teşekkür ederim.@yigit_00 yeni şarkısını açıklamamı istedi.
@Ahmad @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Prncss.. @OzaN @Harunnn60 @Reytinger @Yakamoz-Asi @Cengo @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @gözlemci @Billy Kane @ozgur2113 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @Tzira @EFE UYSAL @yatutarsa @hayret bi şey @tolgab
Teşekkürler. Artık elenme riskim daha az o zaman?Daha iyi bir seçim olmuş gibi.
Ooh süper süper. Nasıl bu şarkıyı listeme almamışım ki ben?Forumdan şu ana kadarki en iyi puanlarını alabilir. Elenmeyeceği kesin gibi.
bu 3 hafta çok önemli 3 haftada 6 kişi elenicek herkese başarılar
vir fırsatını bulsam sizi göndericem ben balayına )Umarım elenmeyiz
ne bal ayı beeeevir fırsatını bulsam sizi göndericem ben balayına )
iyi seçimBu haftaki şarkım 2009 yılından, Sor Bana Pişman mıyım. Ne kadar beğenirsiniz bilmiyorum ama en azından Köprüaltı ile yaşadığımı yaşamamayı umuyorum.
bugün bşlıcak şarkı gönderme süresi 1 gün olucak artık🙂o gönderince bugün başlasın