MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta

Bende öyle düşünüyorum :) Bilmeyenler parçalarımı bilsinler,zaten elenirim kısa bir süre sonra. :)
Neşe Karaböcek`i sevmeye başladım sayende:D ne kadar böyle şarkısı var bilmiyorum,ama en sevdiklerini kullan,belki de final için yeterli olur.

Neşe Karaböcek`i sevmeye başladım sayende:D ne kadar böyle şarkısı var bilmiyorum,ama en sevdiklerini kullan,belki de final için yeterli olur.
Eğer bu yarışma bir daha ki sefer yine başlarsa , o zaman da yine eskilerden bir sanatçı seçecem ve popüler kültür'e karşı eskilerimizin ne kadar başarılı olduğunu gösterecem :)

Şu şarkı gibisi var mı ?

senin bu hafta parçan geçen haftya göre daha iyi cnm sende sıkıntı yaşamazsın sanırım😉😉😉

benim bu hafta parçama ne diyorsun indir severmisin bu hafta yakın dönemden bir parça seçtim nojtaji fazla sevmiyor forum:A:A:A
bende sorcaktım sana şimdi şarkım nasıl diye canım indir severim ya
ben mustafa sandal severim ya🙂

tamam yarın gönderirim oyumu ama ne olur ne olmaz sorum
dedim🙂

Eğer bu yarışma bir daha ki sefer yine başlarsa , o zaman da yine eskilerden bir sanatçı seçecem ve popüler kültür'e karşı eskilerimizin ne kadar başarılı olduğunu gösterecem :)

Şu şarkı gibisi var mı ?

Bu şarkıyı da çok severim,gelecek hafta kullan çok iyi puan alır sevileceginden eminim:)