Berna ortada. Yani kimseyle takım olmuyor. Şu an Serenaya cephe ala bilir. Pascal da Merve Oflaz yazacak yine, bu hafta Doğukan da.Merve Oflaz elenmediği için mutluyum ama Almeda elendiği için üzüldüm. Oflaz'ın oylarında düşüş var ama halk hala umudunu kesmemiş belli. Umarım oyunlarda yükselişe geçer. Çünkü onun asıl performansı bu değil.
Aslında Berna'nın elenmesini isterdim. Adada huzur gerekiyor ve huzur bozanlardan birisi bana göre. Çok performansa bakmadığım için huylara göre değerlendiriyorum.
Merve Aydın'a üzüldüm doğrusu. Aslında severim kendisini ama bu sezonki tavırları iyice soğuttu kendinden. Hatta geçen sene finale kalması için desteklediğim tek isimdi. (son 4'lü arasından)
Umarım adada sakinlik olur diyeceğim ama pek sanmıyorum. Berna'nın her iki grupla arası kötü. (Yanlış hatırlamıyorsam Merve Aydın'da sevmiyordu @RevaN ? )
Şu bir gerçek ki, Oflaz herkesi yanına çekip aradan çıkmaya çalışıyor.
Önce Hakana surat yaptı, sonra da Bernaya. Herkes senin dediğini yapmak zorunda mı? Ama keşke Berna Almeda yazsaydı da Oflaz aday olmasaydı, o zaman Anıl Oflazı söylerdi ve aday olmadığı için Oflaza oylar düşük giderdi.
Ben Oflazı önce seviyordum ama şu anki hal ve tavırları çok itici. Zayıf olduğunu bir türlü kabullenmiyor.