Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon ikidir ada konseyini izliyorum. Merve Aydin her seye agliyor bu ne sulugözlülük bu ne bicim yarismaci. Ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil. Cok itici biri. Biri elendi diye bu kadarda aglanmaz. Gören Almeda mervenin kardesi ve ölmüs sanacak.

oflaz düşmüş sevindim inşallah haftaya elenir :D

Bu sezon ikidir ada konseyini izliyorum. Merve Aydin her seye agliyor bu ne sulugözlülük bu ne bicim yarismaci. Ne yapmaya calisiyor anlamak mümkün degil. Cok itici biri. Biri elendi diye bu kadarda aglanmaz. Gören Almeda mervenin kardesi ve ölmüs sanacak.
Aynen bende ağlamasini doğru bulmadim , sanki ölen birisi oldu da :)

Ağlayan,ezilenin tarafında olmak artık klişeleşmiş bir durum,ama hala işe yarıyor göründüğü gibi.Anıl`a bir lafım yok ama,ağlamayacağım diyip ağlamasa,ayağı sakat olmasaydı yine bu oyu alirmiydi düşündürücü.

Almeda Merve'nin takımındaydı, ve ikidir onlardan birisi gidiyor. Önce Ahmet şimdi de Almeda. Mervenin psikolojisi iyice çöktü.

Anıl hariç bir kişi bile Merveyi orda teselli etmedi. Merve Dokunulmaz ve 4. oldu, çok iyi sonuç.

Dogukan da Turabi yuzunden artti.Bu ne ya izlemek istemiyorum.Asabim bozuldu.

mervenin ağlamaları abartılı ve sahte annesinin mektubuna bu kadar ağlamıyor geçen seneki hatasını telafi edecek güya =)) seranay da aşırı abartılı o da mervenin hatasının üzerinden prim kapma çabasında. onlar zaten tilkisiz çıkmaz. en samimi kız berna kötü lafları da olsa ağzında oyun yapmıyor

Almeda asla haketmedi.İstatistiklerde 7.ydi.Bu mu elenmeyi haketmek?Merve Oflaz 17.yken Almeda 7.ydi.Vallahi çok üzüldüm :(

doğukanın yükselmesine de sevindim :D

almeda elendi diyecek söz yok yazık oldu kıza :Tama artık sıra sizde serenay,oflaz,hakan

Merve Oflaz elenmediği için mutluyum ama Almeda elendiği için üzüldüm. Oflaz'ın oylarında düşüş var ama halk hala umudunu kesmemiş belli. Umarım oyunlarda yükselişe geçer. Çünkü onun asıl performansı bu değil.
Aslında Berna'nın elenmesini isterdim. Adada huzur gerekiyor ve huzur bozanlardan birisi bana göre. Çok performansa bakmadığım için huylara göre değerlendiriyorum.
Merve Aydın'a üzüldüm doğrusu. Aslında severim kendisini ama bu sezonki tavırları iyice soğuttu kendinden. Hatta geçen sene finale kalması için desteklediğim tek isimdi. (son 4'lü arasından)
Umarım adada sakinlik olur diyeceğim ama pek sanmıyorum. Berna'nın her iki grupla arası kötü. (Yanlış hatırlamıyorsam Merve Aydın'da sevmiyordu @RevaN ? )

Nereye kadar gideceksin Oflaz? Herkesi yanına çekmeye çalışıyorsun. Üstelik bu hafta Doğukan da senin ismini yazacak. Sonuç olarak yine gideceksin, yine gideceksin.

O zaman da Merve sevinir, bari moral bulur kız. Kızın 1 arkadaşı kaldı, o da sakat.

Oflaz kala kala onun elenmesi durumunda haksız değil. Üstelik ada psikolojisi, 3 yakın arkadaşın var ve ikisi gidiyor, birisi de sakat. Sen ne hiss ederdin?
O zman merve aydın da ben güçlü bir karakterim demesin , bu sefer kendisi ole çelişmis oluyor
Bu arada her insan ağlayabilir ama merve bu gece ağlamaktan öteye geçti :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...