Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler acun . Com da siralama belli olmadi mi :))))

Serenay'in kendini masum gostermeye calisan mimikleri cok itici

Almeda gidiyor. Kesin Bilgi. :(

Merve Aydın Serenayı geçmiş SMS'te İnşallah doğrudur. :D

Almeda gidiyor. Kesin Bilgi. :(

Merve Aydın Serenayı geçmiş SMS'te İnşallah doğrudur. :D
Yalan de nolur ya :(((((((((
Bu kadar haksizlik olmaz.Yatan adam 1. oluyor.Oyun kazanan kiz gidiyor.Bu haksizligin onune gecilmeli artik.

Berna mı gidecek yoksa? :(

Yalan de nolur ya :(((((((((
Bu kadar haksizlik olmaz.Yatan adam 1. oluyor.Oyun kazanan kiz gidiyor.Bu haksizligin onune gecilmeli artik.​
Her kafadan bir ses çıkıyor. :(

Açıklamıyor Acun siteden söyledikten sonra açıklancak galiba

Savcı şehit olmuş :(((((((( mekami cennet olsun

Almeda ve Berna ünlüler takımında baya oyun alıyor.Giderlerse büyük haksızlık olur.Almeda giderse zaten feci olurum.

Bugün bir tek bu foruma doğru düzgün girebiliyorum.Face,twitter falan iğrenç.Bu yüzden liste çıkar çıkmaz paylaşın nolur.

Diğer hafta 1.Taner beyler malum oynamayanlar 1.oluyor. :))))))

yatan adam diyorsunuz da adamın performansını bilmiyorsunuz sanki. ahmet dursun gidince ünlüler oyun kazanamıyor ahmet olsaydı bu kadar oyun vermezlerdi çok net söylüyorum. anıl gitse yine bu şekilde devam edicekler erkeklerde iyi diyebileceğim bi isim yok doğukan birtek hızlı ama hızlı beceri yok. anıl iyileşince gönüllüler bu kadar rahat oyun alamazlar diye düşünüyorum. böyle bi zamanda bu adamı desteklemek mantıklı. sakat şu an faydası yok ama iyileşmicek mi bu adam. attığım 5 oy feda olsun 1.liğinde faydam olmuş. :)

Sizce elenen kim olacak ? :)
a1a1018daa2c45268defe061cd7ec9a0.jpg

@beyazsoy @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo @Billy Kane @cookies @kaan955 @Bully @takas @RevaN @china_shangai @ABAY_06

yatan adam diyorsunuz da adamın performansını bilmiyorsunuz sanki. ahmet dursun gidince ünlüler oyun kazanamıyor ahmet olsaydı bu kadar oyun vermezlerdi çok net söylüyorum. anıl gitse yine bu şekilde devam edicekler erkeklerde iyi diyebileceğim bi isim yok doğukan birtek hızlı ama hızlı beceri yok. anıl iyileşince gönüllüler bu kadar rahat oyun alamazlar diye düşünüyorum. böyle bi zamanda bu adamı desteklemek mantıklı. sakat şu an faydası yok ama iyileşmicek mi bu adam. attığım 5 oy feda olsun 1.liğinde faydam olmuş. :)
İmzamı atarım.

sıralamayı neden paşlamadı acaba acun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...