FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x6
Carol'un gelinlikle geleceğini tahmin ediyordum da öyle görünce aralıksız birkaç saniye sesli güldüm :F
Phill ne yapmaya çalıştıysa ters tepti Melissa daha bir sevdi Todd'u :D
8.5/10

1x6

Her zamanki gibi güzel bir bölümdü yine. :)

Demek ki dürüstlükte her zaman kazandırmıyormuş. Phill, Melissa'ya gerçek duygularından bahsetti fakat yine işe yaramadı. :) (O sahnede duygularını açıklamışsın daha niye dönersin be adam. :))

Phill'in Melissa'yı Todd'dan uzak tutmak için numaralar çevirsede başarılı olamadı ama toplarıyla tanıştırdığı sahne çok güzeldi. :)
9/10

The Last Man On Earth
1x3 ve 1x4

Bu 2 bölümde çok iyiydi :D Nedenini siz daha iyi biliyorsunuz @destere sen tahmin etmişsindir. :D

1×3 : 8.5/10
1x4: 9/10

Phil dünyanın en şansız erkeği olabilir yada tek erkek diyebiliriz :D evlilikte bu kadar acele etmese Melisaa ile bir şans Yakalayabilirdi zaten Melissa da bir erkek arıyormuş :D
Phil sakallari kesmesi iyi oldu ya bu yeni hali ona yakıştı
Carol tam bir Türk kadının canlandırıyor , kadın tam bir çene makinesi :/
Veee January Jones
Iyiki bu dizide ,karekteride çok hoş , bayıldım ona ^__^

@OzaN @yatutarsa @sürgünüm @cevaa @Çiğdem-

1x7

Önceki bölümlere göre biraz aşağıdaydı ama olsun her bölüm 9'luk olmaz zaten. :):)

Phil'in Todd'u çölde bırakma olayını çok uzattılar. Neyse ki doğru olanı yaptı. :):)

Komik bulduğum bir yer vardı ama unuttum şimdi hatırlarsam yazarım. :D

Bu arada bu hafta da iki bölüm üst üste yayınlanmış. :):)

8/10

@Çiğdem- @OzaN en son bunlar bi arabayla carpismislardi icinden guzel bi kadin çıkıyordu kaçıncı bölümdu o en son o bölümü izledim devamini izlicem ama bulamiyorum :(

1x7
Bence de öbür bölümlere göre komedi biraz düşüktü ama olsun sıkmadan izletti yine :D
Phill'in rüyalar iyiydi :F
8/10

13 bölüm olacak. :)
Sen bana 10 bölüm diyince :D
19a605a674b95e2a427e469bb1091409.jpg

1x7

Memnunum böyle 2 şer 2 şer yayınlanmasından, işimi bitirip diğerinide götürürüm hemen. :D

Dizi acayip şekilde girdi hayatımıza, beklemediğim halde çok güzel,eğlenceli aileden biri gibi. :Z

The Last Man On Earth 1x5
Diğer bölümlere göre zayıf bir bölümdü.
Melissa için üzüldüm umarım düşündüğüm şey diğer bölümlerde olmaz. :(

8/10
Phil bu sefer yavaşlığinın kurbanı oldu :D biraz daha hızlı hareket etse Melissa ile hersey olacaktı :D
Gözlüklü adamı karizma zannettim ama tırt çıktı
Carol bu bölüm şaşırtti beni Melissa ile Phil ilişkisine onay verdi :/ demek Türk değilmiş :D @destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa

1x8

Bir önceki bölüme göre daha iyiydi.

İnek hikayesi renk kattı. Bizim ikilinin aynı kafadan oldukları belli oldu illa ki sevecekler birbirlerini. :D

Diğer yandan reyis bu bölüm cidden çok güzeldi, elbisesini beğendim. Todd yemiş içmiş şans kasmış. :D