Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzücü bir durum :D

Bu arada fragmanda Sahra - Berna sözlü kavga ediyor ama Sahra sonra ağlamaya başlıyor ( hesapta acun fragmanları heyecanlı yapıyor ) yani berna'nin Diskalifiyelik bir durumu yok :D

9b8a6324944c2a9d07833dcb8d688b72.jpg

@Bully @Billy Kane @beyazsoy @takas @RevaN @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai
Bence ikisi farklı durumlar. :D
Sahra oyun kaybettiği için ağlıyor olabilir. :A

Almedayla Sahra eslesmesinde Sahra o oyunu alabilirdi. son topu alamayinca atlayip alabilirdi cunku sonraki oyunlarda herkes öyle yapiyordu. Herhalde öyle yapilacagini bilmiyordu.

Doğukan dün geçip Turabi'ye barış teklifi sunup, adaya gidince arkasında sallıyor?

Ne iş?
Dogukan Topun turabiye isabet ettigini dusundugu icin baris teklifinde bulundu. Adada degmedigini ögrenince aciklamalarini yapti.

İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.:) Umarım sizleri etiketlememe değmiştir :)

Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.

@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT

Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.:) Umarım sizleri etiketlememe değmiştir :)

Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.

@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
Evet bende duydum birseyler dün , bugunde @Yiğitt dedi bana :D
Bence yazılanlar doğru :)

İlginç olacağı kesin, ama ben programı izlemiyorum. :) @hayret bi şey

Anıl ile Duygu geri gelecek deniliyor ama tam bilmiyorum. Umarım doğrudur bu haberler. Hasan ile iyice yenilmez olur Ünlüler :)
Bu akşamki fragmanda ADA KONSEYDİ yoktu. O nedenle bazı kişiler ANIL adaya veda etti deniyor. Sonrada Gönüllüler 1 erkeği ünlülere yollayacak deniyor.

Bilgilerin için çok tesekkurler Hayrettin. Insallah Duygu adaya geri döner :))

sağlığı için gitmesi daha iyi tabi. favorim gidiyor sarmaz ki artık izlemem ben.:(

sağlığı için gitmesi daha iyi tabi. favorim gidiyor sarmaz ki artık izlemem ben.:(
Sonradan Duygu ile beraber dönecekler sanırım. Ama bu dediklerimiz olmayabilir. Sadece gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşıyorum. Bende Anılı severim ama Merve Aydın'ın kimi zaman dolduruşlarına geliyor. O zaman ona çok kızıyorum.

Hasan her ne kadar güçlü bir yarışmacı olsa da gönüllülerde kalmasını isterim açıkçası. Turabi'ye rahat yüzü göstermesin. :A Ama ünlülere gelirse de hayır demeyiz tabii ki. :D

Anıl ve Duygu konuları beni pek ilgilendirmiyor. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...