Polat Şaşmaz
Favori Üye
Uyanıp beni Mahir vurdu diyecek.Mehmet Saim olseydi vurdum değil öldürdüm derldi. Kurtulacak bence Beyefendi.
-Tapatalk-
Demezse sasarim zaten.Uyanıp beni Mahir vurdu diyecek.
Mahkeme sahnesine fikir yürütmek iyice güç olmaya başladı. Mehmet Saim Bey kurtulacağına göre daha sonra Mahir tekrar mı vuracak yoksa sadece iftiradan mı hakim karşısına çıkacak? Tam olarak Mahir ne için hakim karşısına çıkacak bu durumda? Var mı bir fikriniz.Demezse sasarim zaten.
Cok güzel soru. Karsi soru sorayim sana. Fragmanda Mahir elini kolunu sallaya sallaya geziyor ortalikta. Mehmet Saim vurulunca ambülansa falan haber vermis, polis niye o zaman degil de daha sonra götürüyor yada götürüyor ve niye serbest birakiyor? Sonuc olarak Orhan'a gitmis yani.Mahkeme sahnesine fikir yürütmek iyice güç olmaya başladı. Mehmet Saim Bey kurtulacağına göre daha sonra Mahir tekrar mı vuracak yoksa sadece iftiradan mı hakim karşısına çıkacak? Tam olarak Mahir ne için hakim karşısına çıkacak bu durumda? Var mı bir fikriniz.
O çok önemli değil. Günümüzde de sonuçta Cem Garipoğlu 197 günde yakalandı. Mahir kaçabilir daha sonra teslim olabilir yani. Hem insan sıcağı sıcağına onu düşünemiyor bir suç işlesen hemen kaçmayı düşünürsün. Geçen sürede Nazif babayı ikna etmeye çalışıyor bence. Çünkü Nazif baba Mahir'in suçu üstlenmesini kabul etmeyecektir. Mahir onu geçen sürede ikna edecektir. Bakalım Mahir'in Mehmet Saim Bey'i vurduğuna Feride inanacak mı? bence inamayacak. Mahir'e güvenecek.Cok güzel soru. Karsi soru sorayim sana. Fragmanda Mahir elini kolunu sallaya sallaya geziyor ortalikta. Mehmet Saim vurulunca ambülansa falan haber vermis, polis niye o zaman degil de daha sonra götürüyor yada götürüyor ve niye serbest birakiyor? Sonuc olarak Orhan'a gitmis yani.
Eninde sonunda kabullenecek Feride, yoksa mahkemeye cikartmaz.O çok önemli değil. Günümüzde de sonuçta Cem Garipoğlu 197 günde yakalandı. Mahir kaçabilir daha sonra teslim olabilir yani. Hem insan sıcağı sıcağına onu düşünemiyor bir suç işlesen hemen kaçmayı düşünürsün. Geçen sürede Nazif babayı ikna etmeye çalışıyor bence. Çünkü Nazif baba Mahir'in suçu üstlenmesini kabul etmeyecektir. Mahir onu geçen sürede ikna edecektir. Bakalım Mahir'in Mehmet Saim Bey'i vurduğuna Feride inanacak mı? bence inamayacak. Mahir'e güvenecek.
Şu aşamada Mahir'e güvenecektir. Ama ilerde tekrar babası vurulursa orayı bilemem.Eninde sonunda kabullenecek Feride, yoksa mahkemeye cikartmaz.
Cok sinirli bakiyordu sezon fragmaninda Feride.Şu aşamada Mahir'e güvenecektir. Ama ilerde tekrar babası vurulursa orayı bilemem.
Mahkeme sahnesine zaman atlaması olur mu? Feride doğum yapsa mesela çocuğunun babasını idamla yargılasa daha dramatik unutulmaz bir final olur.
Neyse, final yaklaştı izleyip göreceğiz tek tek. Seneye de izleyip yorumlaşacağımız bir dizi kalmayacak en çokta ona üzülüyorum.
İyisi mi kalan bölümlerin tadını çıkarmaya çalışalım.