Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,672
- Puanı
- 1,060
aga sende ergen kadın dizilerini izliyosun valla bu diziyi izleyen kim varsa herkes beğenmiş gördüğüm biraz izledim güzel bişeye benziyodu senin tarzın daha çok kiraz mevsimi kaderimin yazıldığı gün gibi diziler olduğu için beğenmeyebilirsin yani normaldirpana kendi tutturamiyor başka yerden alak demişler ama tns de adam filmin bir işi tutmuş mu behzat ç nasıl çekildiği ortada sen hangi akılla bu işe güvenirsin. bugünde biraz izledim maalesef kötüydü
yukarda yazdıklarımı okursan bende fena bulmamisim ama düzeltilmesi gereken yerler var diye yazmıştım yahuu)) ben dizinin tutup tutmaması konusunda yazdım. hacı patlsyacaksan önce söyle kenarda bekleyelim)))aga sende ergen kadın dizilerini izliyosun valla bu diziyi izleyen kim varsa herkes beğenmiş gördüğüm biraz izledim güzel bişeye benziyodu senin tarzın daha çok kiraz mevsimi kaderimin yazıldığı gün gibi diziler olduğu için beğenmeyebilirsin yani normaldir
pana transfer olduğu her kanala bir dizi yapma hakkı istiyor. şuana kadar tutturdugu dizi olmadı hep hakkini kötüye kullandı@dizimedya o zaman kanal d almazı vadinin hatri için aldı @beyazsoy
ne sadece iki bölümcükmü yada üç bölümcükmü dayandıdün akşam bitirdiler galiba baş karakter öldürürdü dizinin sonunda ve bölüm sonu yazmadı @pompy
aga dizi mükemmel de yazık olacak en fazla 1 ay daha gider yıllar sonra bir diziyi beğendim izlemeye başladım oda bitecek bu sistemin baştan aşağıya değişmesi lazım3. Bölümü daha dün akşam izleyebildim. İlk kez bizim Raci ve Bahadırlar dışında bir senaryoyu beğendim. Kara Kutu gerçekten herşeyi ile çok başarılı bir İş olmuş.
Tapatalk 2
aga diziye yazık olacak ama bende sonuna kadar izleyecem son bölümüde bugün izleyecem bu işe verilen onca emeğe yazık olacakBölümü daha dün izleyebildim.. diğer bölümlere göre biraz daha durgun geçse de, dizi kendini izlettiriyor.. bütün bu karmaşığın içinde mizah eksik kalmıyor.. senaryo gerçekten çok başarılı. Böyle bir dizinin bu kadar kötü oranlar alması gerçekten çok yazık. Gökhan Kırdar faktörü zaten diziye ayrı bir keyif katıyor. Müzikler gerçekten muhteşem.
Tapatalk 2
Bu dizide harcandı ya yemin ediyorum Vadiden başka bir şey izlemek içimden gelmiyor artik. Ekran sacma sapan ergenle kari dizileri olduFİNAL
Tapatalk 2