Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#sinsicem[/HASHTAG] Turabi yalakalığına soyunarak kendi ipini çekti işi zor artık geçmiş olsun. :))))))))

Turabi'nin Hasan'ı düşman görme sebeblerinden biri olarak Taner'i yazmasını göstermesine ne diyeyim bilemedim boş konuştu her zamanki gibi ne zaman mantıklı bir laf etti ki zaten. :)))))

güzel bir bölümdü bu haftanın sonuna geldik haftaya görüşmek üzere :D

bu bölüm güzeldi oyunu ünlüler kazandı :Z sms sonuçlarına sevindim özlem 2.olmuş kız hakediyo umarım böyle devam eder,begüm de iyi yükselmiş

survıvor tarihine gelmiş en delikanlı hatun begümün tarihe geçen lafları :)))) turabinin alnının çatına vurar vura delikanlılık sözde deil böyle olunur dersi verdi :)))))))

dün geceki efsane begüm giderinden aklımda iki cümle kalmış,

1. öyle 3-5 tane kamyon arkası yazısı ezberlemekle delikanlı olunmuyor. :))))))
2. süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koymakla da süper kahraman olunmuyor.:)))))

survıvor tarihine gelmiş en delikanlı hatun begümün tarihe geçen lafları :)))) turabinin alnının çatına vurar vura delikanlılık sözde deil böyle olunur dersi verdi :)))))))

dün geceki efsane begüm giderinden aklımda iki cümle kalmış,

1. öyle 3-5 tane kamyon arkası yazısı ezberlemekle delikanlı olunmuyor. :))))))
2. süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koymakla da süper kahraman olunmuyor.:)))))

kıza helal olsun bütün gerçekleri çat çat diye dobra bir şekilde söyledi

valla @-KADİR- begüm acayip laflar hazırlamış. turabi'yi resmen 3 yaşındaki haline geri döndürdü.:))))) begümü tebrik etmek lazım o nasıl güzel laf buldum bari gediğine yerleştireyim şekliydi. ama şimdi turabi gece sabaha kadar düşünür düşünür düşünür bir başka kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder.:))))))

valla @-KADİR- begüm acayip laflar hazırlamış. turabi'yi resmen 3 yaşındaki haline geri döndürdü.:))))) begümü tebrik etmek lazım o nasıl güzel laf buldum bari gediğine yerleştireyim şekliydi. ama şimdi turabi gece sabaha kadar düşünür düşünür düşünür bir başka kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder.:))))))
abi bu adama kim niye oy veriyor anlamadım gitti çözemedim

Şehzade Turabi, veziri Hilmicem, köleleri Taner ve Bozok, karşılarındaki Ulubatlı Hasan ve arkadaşları. :))))))

Şehzade Turabi, veziri Hilmicem, köleleri Taner ve Bozok, karşılarındaki Ulubatlı Hasan ve arkadaşları. :))))))
benzetme olmamış ulubatli ile şehzade ve vezirler aynı saftaydi burda bilinç altın ortaya çıkmış gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...