Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#sinsicem[/HASHTAG] Turabi yalakalığına soyunarak kendi ipini çekti işi zor artık geçmiş olsun. :))))))))

Turabi'nin Hasan'ı düşman görme sebeblerinden biri olarak Taner'i yazmasını göstermesine ne diyeyim bilemedim boş konuştu her zamanki gibi ne zaman mantıklı bir laf etti ki zaten. :)))))

güzel bir bölümdü bu haftanın sonuna geldik haftaya görüşmek üzere :D

bu bölüm güzeldi oyunu ünlüler kazandı :Z sms sonuçlarına sevindim özlem 2.olmuş kız hakediyo umarım böyle devam eder,begüm de iyi yükselmiş

survıvor tarihine gelmiş en delikanlı hatun begümün tarihe geçen lafları :)))) turabinin alnının çatına vurar vura delikanlılık sözde deil böyle olunur dersi verdi :)))))))

dün geceki efsane begüm giderinden aklımda iki cümle kalmış,

1. öyle 3-5 tane kamyon arkası yazısı ezberlemekle delikanlı olunmuyor. :))))))
2. süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koymakla da süper kahraman olunmuyor.:)))))

survıvor tarihine gelmiş en delikanlı hatun begümün tarihe geçen lafları :)))) turabinin alnının çatına vurar vura delikanlılık sözde deil böyle olunur dersi verdi :)))))))

dün geceki efsane begüm giderinden aklımda iki cümle kalmış,

1. öyle 3-5 tane kamyon arkası yazısı ezberlemekle delikanlı olunmuyor. :))))))
2. süper kahraman logosunun içine kendi baş harfini koymakla da süper kahraman olunmuyor.:)))))

kıza helal olsun bütün gerçekleri çat çat diye dobra bir şekilde söyledi

valla @-KADİR- begüm acayip laflar hazırlamış. turabi'yi resmen 3 yaşındaki haline geri döndürdü.:))))) begümü tebrik etmek lazım o nasıl güzel laf buldum bari gediğine yerleştireyim şekliydi. ama şimdi turabi gece sabaha kadar düşünür düşünür düşünür bir başka kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder.:))))))

valla @-KADİR- begüm acayip laflar hazırlamış. turabi'yi resmen 3 yaşındaki haline geri döndürdü.:))))) begümü tebrik etmek lazım o nasıl güzel laf buldum bari gediğine yerleştireyim şekliydi. ama şimdi turabi gece sabaha kadar düşünür düşünür düşünür bir başka kamyon arkası yazısıyla ayar verdim zanneder.:))))))
abi bu adama kim niye oy veriyor anlamadım gitti çözemedim

Şehzade Turabi, veziri Hilmicem, köleleri Taner ve Bozok, karşılarındaki Ulubatlı Hasan ve arkadaşları. :))))))

Şehzade Turabi, veziri Hilmicem, köleleri Taner ve Bozok, karşılarındaki Ulubatlı Hasan ve arkadaşları. :))))))
benzetme olmamış ulubatli ile şehzade ve vezirler aynı saftaydi burda bilinç altın ortaya çıkmış gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU