Ben ne dedim amaBiri gidecek diye duyum aldim ama sanmiyorum.Eger cikarsa ben bildim derim.Cikmazsa emin degildim derim.Spoilere yaziyorum.
Seda
Ben ne dedim amaBiri gidecek diye duyum aldim ama sanmiyorum.Eger cikarsa ben bildim derim.Cikmazsa emin degildim derim.Spoilere yaziyorum.
Seda
Seyrettinmi bir konuştu hiç susmadı yeminle reklam verdi neyse ama devam ediyor vedalaşınca bile laf sokmaya devam ediyor ayak üstütüh böyle yarışmaya .ss neyse merciğimle özlemciğim devam ediyi hala umudum var.ss
helal olsun kendinden ödün vermemiş vcanımSeyrettinmi bir konuştu hiç susmadı yeminle reklam verdi neyse ama devam ediyor vedalaşınca bile laf sokmaya devam ediyor ayak üstü![]()
Dur aga muhabbet güzel nereyeAkşam 8'den beri izliyoruz iyi geceler hepinize.![]()
niye ki adada en hanım hanımcık kız kimseye kötü bir şey demez ne denirse yapılır yarışmalarda gayet iyi. turabiye büyük ihtimal koruma altında olduğu için oy vermedilerÖzlemin 2.olması büyük saçmalık Oyun iste ne yaparsın @eskici
Program bitti. Haftaya milli maç ve Karadayı var. Pazar ve Salı izlerim yine.Dur aga muhabbet güzel nereye![]()
Bundan sonra seni takipteyizBen ne dedim ama)) En iyi duyumcu benim
![]()
Tek kisilik dev kadrosun valla heBegüm-Hasan-Sahra o Turabi-Taner-Hilmicem üçlüsünü dağıtacak!
Tm aga grş iyi geceler.Program bitti. Haftaya milli maç ve Karadayı var. Pazar ve Salı izlerim yine.![]()
eski oyu yok turabinin millet görüyor adamın gerçek yüzünü))) ama haftaya birinciliği yine alabilirÖzlemi koruyan kim peki ağa Türabı
@beyazsoy İnşallah dediğin gibidir.Gecen senede sembol alırdı ama 1.
Abi @china_shangai Hasan gideydi![]()