Ben bu hafta maçlardan dolayı hiç izleyemedim. Bir Salı günüm boş onda da başka dizi izlemek istemiyorum.aga ben kara kutu yu da izliyorum bakalım artık reklam aralarında falan izlerim herhalde survivor ı![]()
seda nın gitmesi bizim için dezavantaj öyle olursa gönüllüler için iyi bir iş olurBiri gidecek diye duyum aldim ama sanmiyorum.Eger cikarsa ben bildim derim.Cikmazsa emin degildim derim.Spoilere yaziyorum.
Seda
bende perşembe hariç hergün boşBen bu hafta maçlardan dolayı hiç izleyemedim. Bir Salı günüm boş onda da başka dizi izlemek istemiyorum.
Adalar birleşinceye kadar tüm güçsüzler gitsin bence.seda nın gitmesi bizim için dezavantaj öyle olursa gönüllüler için iyi bir iş olur
ondan değil oyunu kaçırdım.@Billy Kane Anıl'ın kazası ödül oyununda kaçırmadın yani.
oyun erken başlamış onu bilmiyodum.@Billy Kane sen bilmiyor muydun başladığını![]()
Salı günü Aşk Yeniden ve Survivor'un yanında başka iş tutmaz. Ben Bilmem Eşim Bilir gibi yapımlar hariç.seda nın gitmesi bizim için dezavantaj öyle olursa gönüllüler için iyi bir iş olur
bende boş gün çokyıllar sonra ilk kez bir diziyi takip ediyorum umarım bitmez
daha düne kadar 1 oyun zor alan begüm bir anda en iyi oldu enteresan.