Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri gidecek diye duyum aldim ama sanmiyorum.Eger cikarsa ben bildim derim.Cikmazsa emin degildim derim.Spoilere yaziyorum. :)

Seda

Biri gidecek diye duyum aldim ama sanmiyorum.Eger cikarsa ben bildim derim.Cikmazsa emin degildim derim.Spoilere yaziyorum. :)

Seda
seda nın gitmesi bizim için dezavantaj öyle olursa gönüllüler için iyi bir iş olur

Ben bu hafta maçlardan dolayı hiç izleyemedim. Bir Salı günüm boş onda da başka dizi izlemek istemiyorum.
bende perşembe hariç hergün boş :D yıllar sonra ilk kez bir diziyi takip ediyorum umarım bitmez

seda nın gitmesi bizim için dezavantaj öyle olursa gönüllüler için iyi bir iş olur

bende boş gün çok :D yıllar sonra ilk kez bir diziyi takip ediyorum umarım bitmez
Salı günü Aşk Yeniden ve Survivor'un yanında başka iş tutmaz. Ben Bilmem Eşim Bilir gibi yapımlar hariç. :)

merve aydının rüyası ödül oyununu kazanacağına delil değil. sadece çok ama çok aç olduğunu ve acunun yada başka bir erkeğin ona yardım etse süper olur diye düşüncesinin ürünün)))

merve aydın başkasına ego şu tamamda seninkini ne yapacağız bak ego radar turabi senin geçen seneden egonu yakalamış)))

merve diyorki biz bi takım değiliz olamayızda. takım olmak istiyorsun madem yatağını niye ayırıyorsun? insanlara düşman muamelesi yapıyor, suratta 5 karış. irrite oluyorum şu kıza.

Merve Aydın kadar kinli olanı yok aralarında.
Anıl`i severdim geçen yarışmada.Bu kez de iyi tavırlar sergiliyo ama kas falan çalışmış ve kendine güveni aşırı fazla.Başına dert açabilir
Favorim Doğukan gittikce yüksekliyo.Biraz da halkın güvenini kazanıp oyunu yükseltirse onun da şansı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...