Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah birşeyi yoktur Anıl'ın yazık oldu çocuğa üzüldüm :(

Hilmicem kusura bakma ama Turabi sana tasmayı takmış. :)

Facebook'ta gördüğüm bir yorum, doğru söze ne denir. Bu Hilmicem geçen sezon Survivor Panorama'da Turabi'nin üslubunu beğenmiyordum diyordu ama şimdi can ciğer kuzu sarması olmuşlar. :)))))))
Aynen hadi Taner'i anladıkt o oyun kazanamıyor adada kendince tatil yapıyor sırtını hırbo'ya yaslamış gel keyfim gel Hilmicem sana ne oluyo hırbo'nun peşine takılmış gidiyor Hasan'a takılıyolar Camoka Hasan umarım 3 birden yer :D

Allahını seven üstüme toprak atsın. :F

Hilmicemle Turabi Tanere iyisin diyorlar, Taner de evet bu hafta iyiydim diyor. Adam şimdiye kadar oyun kazanmamış ya. :F

bunlar ne seviyyesiz insanlar böyle ya. Yuh! Begüme performans yetersizliği diyorlar ama Tanere iyisin diyorlar.

taner şaka gibi ya adam beni niye yazıyor diyor ulan kimi yazsın başka sen ne yapıyorsun ki seni yazmasın :D

İnşallah birşeyi yoktur Anıl'ın yazık oldu çocuğa üzüldüm :(

Aynen hadi Taner'i anladıkt o oyun kazanamıyor adada kendince tatil yapıyor sırtını hırbo'ya yaslamış gel keyfim gel Hilmicem sana ne oluyo hırbo'nun peşine takılmış gidiyor Hasan'a takılıyolar Camoka Hasan umarım 3 birden yer :D
Hilmicem böyle yaparak oy kaybediyor farkında değil Turabi'nin koyunu olmuş resmen. Bu durum da Turabi'nin işine gelir tabii.

Sen şampiyonsun Turabi'nin peşine takılmaya ihtiyacın yok ki. Hasan'ın arkasından yaptığı konuşmalarla iyice gözümden düştü. İnşallah halk Hasan'a gereken desteği verir.

@Bully aga aynen hilmicem geçen sene ben o adada olsam turabi bu hareketleri yapamaz diyordu ama şimdi ne yapıyor :D

Hilmicem böyle yaparak oy kaybediyor farkında değil Turabi'nin koyunu olmuş resmen. Bu durum da Turabi'nin işine gelir tabii.

Sen şampiyonsun Turabi'nin peşine takılmaya ihtiyacın yok ki. Hasan'ın arkasından yaptığı konuşmalarla iyice gözümden düştü. İnşallah halk Hasan'a gereken desteği verir.
Ya aga oy kaybedeceğini pek sanmıyorum bu ergenler oldukça verir bunlara umarım yanılırımda Hasan gerekli sms desteğini alıp bunları yerle bir eder.

turabiye bak hasana kafa tutuyor hasan döv şunu be hadi :F

Hilmicem Tanere sen beklediğimden daha iyi performans sergiledin diyor. Taner de evet 3. Hafta performansımı gösterdim diyor.

Pardon da hangi performans? Afedersin? İnsanda bi utanma olur be!

Anıl umarım ayrılmaz. Eğer Anıl ayrılırsa Gönüllülerden birisi gitmek yerine Ünlülere geçer. Bu da ya Taner ya Hasan olur.

Bence Anıla hiçbir şey olmayacak.

Begüm'üm çok iyiydi.Umarım bugün de elenmez.Bence Begüm'den önce elenmesi gereken çok kişi var.Ayrıca Begüm artık açıldı.Yarın da garanti 1 oyun alır.

Turabi , Hilmi ve Taner bizim sinirlerimizi sınamak için gönderilmis dünya ya net !

Hasan resmen kafayıTurboya ttakmış baltayı alıyor gidip orsa dedikodu yapıyor yatında yok pilav niye yaptın su bu.Hasan kafayı takmış ve arkadan konusuyor

Turbo suna haddini bildir

Yav arkadaş hilmiyle Turabi arkadaş ikisinin birlikte dolaşması gayet doğal hem hilmi saf değil ki akilli biri

Bu arada Merve arkadan konusacagina git yüzüne soyle

Herkes kafayı Turabiye takmış ama hasanın baltayı alıp dedikodu yapmasına kimse birşey deniyor.Hasanın kafayı takmasiba birşey demiyor

Turabi 1. Olacak yine zaten bu forumdaki örneklerden görüyoruz direkçi nasıl boyuyor herkesin gözünü. Bunu görmemek imkansız cidden.

@Maskeli Fedai sana söyleyecek laf bulamıyorum valla pesoğlu pes:)))) hala bu hanzo ve yancılarını savunuyorsun 😉)) ama bunu yaparkende çok komik oluyorsun 😉))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...