Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oflaz neyin kafasını yaşıyor ya? 1 tane oyun kazandığı yok, gelmiş başkalarını eleştiriyor.

Evet maraton koştu, şans eseri sadece 1 tane oyun kaybetti, dengede düştü, yine öne geçti. Ama yine yaranamadı.

Serenay ben 1 kez kaybetsem üatüme gelirler dedi ama kendisi Mervenin arkasından konuşuyor.

geçen dokunulmazlığı sen ve Merve Oflaz yüzünden kaybettiler Serenay.

Seda da Merve Aydın şans eseri kazandı diyor. Neyin kafası bu? :F

seda güldürdü :F

kızlar niye sembol oynama dı anlamadım :D

Son düzenleme:
bu merve oflaz beni deli ediyor ya susturun şunu :F

Daha gecenlerde yazmistim.Hakan tribunlere oynamak icin aglayacak diye. 😉

anıla ne olmuş la öyle ambulans gelmiş ambulans gelmese acun yine abartıyor derdim ama ambulans varsa ciddi olabilir belki ve de fragmanı beğenmedim :D

taner elensin bence seda arada oyun alıyor en azından :D

Son düzenleme:
Ah ne olacak bu ünlülerin şanssızlığı ya şimdi de Anıl sakatlandı, durumu çok kötü görünüyordu, geçmiş olsun. :(

Bu arada her şeyin arkasında bir şey aramayı bıraksanız iyi olacak. Hakan'ın da bir ailesi var, özlemiş ve ağlamış olamaz mı?

Şu Turabi, Hilmi ve Taner ne ayak da Hasan'ın arkasından konuşuyorlar. Adamın ne zararı oldu size kardeşim? Tek yaptığı takımın en kötü ismi Taner'i yazmak, bundan daha doğal bir şey olamaz. Adamı güçlü gördüğünüz için yemeye kalkıyonuz ama Hasan hepinize haddinizi bildirir.

Hilmicem kusura bakma ama Turabi sana tasmayı takmış. :)

Facebook'ta gördüğüm bir yorum, doğru söze ne denir. Bu Hilmicem geçen sezon Survivor Panorama'da Turabi'nin üslubunu beğenmiyordum diyordu ama şimdi can ciğer kuzu sarması olmuşlar. :)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...