@sokak sanati bişi dememis sen bunu yazdığına gore ben sizi yine karıştırmışım 😱 😱 😱O zamanlarda ultrason yoktu. Hem günümüzde bile insanların karnında makas, sargı bezi falan unutuyorlar. Çocukta bir kaç aylık cenin sayılır daha.
@sokak sanati ne demişti?![]()
Bu arada Mahir beyefendiyi yani Mehmet Saim Bey'i öğrendi yanlış anlamışsın.
Bölümü şu anda izlemedigim için tahmin yüruttumBu arada Mahir beyefendiyi yani Mehmet Saim Bey'i öğrendi yanlış anlamışsın.
Gülben Ergen Çelik @gulbenergen · 13 dk.13 dakika önceGülben Ergen'de izliyormuş dizimizi. @Yakamoz-Asi @gizem ak @cookies
Gülben Ergen Çelik @gulbenergen · 13 dk.13 dakika önce
Feride ile Mahir bi nikahlansınlar bu bölüm ya hu
Ben kendisini takip etmeme rağmen ilk defa denk geldim.Gulben Ergende bizden) Karadayici)
daha oncede Berguzar icin ne guzel oynuyor yazmisti
O zamanlarda ultrason olmadığını duymuştum. Birde kadınların karnında günümüzde bile makas, gazlı bez falan unutmuyorlar mı? Cenin'i de unutabilirler diye düşündüm. Böyle vaka yaşanmışta olabilir ama hiç duymadım.hahaha ayoll bunun kadın olmakla ne alakası var cnm daha önce doğursak neyse
ama tebrik ediyorum seni gerçekten bunu tek söyleyen kişi sendin
ebe olurmuş bence senden![]()
aaa sen tecrübeden dolayı tahmin etmişsin cnm ben o dönemleri haliyle bilemem günümüzdede böyle birşeyi hiç ne gördüm ne duydum yaniO zamanlarda ultrason olmadığını duymuştum. Birde kadınların karnında günümüzde bile makas, gazlı bez falan unutmuyorlar mı? Cenin'i de unutabilirler diye düşündüm. Böyle vaka yaşanmışta olabilir ama hiç duymadım.![]()
Neye pişman olacak?feride cok pisman olacak
Ne sağlık skandalları yaşanıyor bu hiçbir şey. Şimdi internete baksam onlarca olay yaşanmıştır bununla ilgili.aaa sen tecrübeden dolayı tahmin etmişsin cnm ben o dönemleri haliyle bilemem günümüzdede böyle birşeyi hiç ne gördüm ne duydum yani
🙂🙂🙂
O adamın bagirisi ayrı bir komik zatenMaehmet Saim Bey: O bebeği doğurmayacaksın. abowwwwwwww