Karadayı 103.Bölüm Yorumları

Kenan bu bolum yine devlesti

Nazif baba da öğrendi bebeği. Küçük Nazif'ten sonra torun hasretini dindirir. :)

Bu arada Mahir beyefendiyi yani Mehmet Saim Bey'i öğrendi yanlış anlamışsın.
Bölümü şu anda izlemedigim için tahmin yüruttum :)
Ki bu gidişle izleyemicem ya :(
Telefon da veya nette ( büyük ihtimalle nette çünkü bilgisayardanda olmuyor indirilmiyor) sorun var çünkü video indirilmiyor .ss .ss

hahaha ayoll bunun kadın olmakla ne alakası var cnm daha önce doğursak neyse :F:F:F

ama tebrik ediyorum seni gerçekten bunu tek söyleyen kişi sendin
ebe olurmuş bence senden :A:A:A
O zamanlarda ultrason olmadığını duymuştum. Birde kadınların karnında günümüzde bile makas, gazlı bez falan unutmuyorlar mı? Cenin'i de unutabilirler diye düşündüm. Böyle vaka yaşanmışta olabilir ama hiç duymadım. :)

O zamanlarda ultrason olmadığını duymuştum. Birde kadınların karnında günümüzde bile makas, gazlı bez falan unutmuyorlar mı? Cenin'i de unutabilirler diye düşündüm. Böyle vaka yaşanmışta olabilir ama hiç duymadım. :)
aaa sen tecrübeden dolayı tahmin etmişsin cnm ben o dönemleri haliyle bilemem günümüzdede böyle birşeyi hiç ne gördüm ne duydum yani
🙂🙂🙂

Son düzenleme:
Polat olsaydı Turguta

Sen mi beni gaza getirecen lan derdi :A gırtlağını sikardi ne de olsa Polat kim Turgut kim arada uçurumlar var biri Ülkeyi yönetiyor diğeri eski bir savcı :A Mahir hemen gaza geldi. Neyse Vadiye gene kaptirdik :D@Maskeli Fedai

-Tapatalk-