Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anıl 2 haftadır ölü. 2 oyunda başarılı olsun hepiniz gürlersiniz yine.:( Bana şimdilik katılıyorsunuz yani.:F
Ne yapalim dogruya dogru :)))) sizin gibi bizim gozumuzu gonlumuzu hirbo gibiler kor etmedi :))))) siz survivori hirbo gozluguyle seyrediyorsunuz :)))))) ne yazik ki sizin objektifliginiz turabiye kadar ondan otesi şamda kayısı:)😉:)😉

Bu arada anil hakkindaki dusuncelerine katiliyorum :)))) her ne kadar sevsemde kendisi bos konusmada ustune yok :)))) cenesini konustutracagina vucudunu oyunlarda yipratsin :)))))) @sokak sanati
Anıl kendini çok abartıyor ayrıca dedikodu da üstüne yok.Hakanı geçti dedikodu da @Bully :A

Ne yapalim dogruya dogru :)))) sizin gibi bizim gozumuzu gonlumuzu hirbo gibiler kor etmedi :))))) siz survivori hirbo gozluguyle seyrediyorsunuz :)))))) ne yazik ki sizin objektifliginiz turabiye kadar ondan otesi şamda kayısı:)😉:)😉
Turabi olmazsa gönüllüleri tutmam abi :Z

Çünkü [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] olaylara doğru bakıyor. Hareketleri biraz eleştiri noktası o kadar. Başka savunamayacağım negatif yönü yok.:Z

of [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] sürekli aynı şeyleri diyosun kaç tur yeniliyosun hepsine. :T: ama ünlüler alıyor sanki oyunu. :Z

Merve dün arkadaşlık, dostluk kardeşlikten falan bahsediyordu. Bu kız iyice uçtu. Seyirciyi salak yerine koyuyor her halde.:kiki:

Merve-Ayd%C4%B1n-Bana-Her%C5%9Fey-Yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1r.jpg

Aman tanrım. :F bu kız sporcu değil miydi.:kiki:

Herkesin derdi mervem maşallah buradan ne güçlü birisi olduğunu görüyoruz meyve veren ağaç taşlanırmış ama bunlar bizi yaralamaz yolumuza devam

@eskici tüyoyu bende biliyorum ama bilmeyen arkadaşlar var heyecanlarını kaçırmak hoş olmuyo bence söyleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...