Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anıl ve turabinin aynı tarz konuşmaları da dikkati mi çekmedi deil senaryonun bir kanıtı bence :D

@Bully aga bence de ünlüler kazanır büyük ihtimal normalde güç oyunu olcaktı ünlüler alsın diye bu oyun koyulmuş bence :D

@Maskeli Fedai olcam yakında turabi biraz rahat durursa tabi :D olum görmüyor musun anılın da turabinin de konuşmaları aynı senaryo işte :D

@Bully aga bence de ünlüler kazanır büyük ihtimal normalde güç oyunu olcaktı ünlüler alsın diye bu oyun koyulmuş bence :D
Ne güzel işte aga. :A Acun hala minderle denize düşürme oyununu koymadı şimdiye kadar koyması gerekiyordu :D

@Maskeli Fedai olcam yakında turabi biraz rahat durursa tabi :D olum görmüyor musun anılın da turabinin de konuşmaları aynı senaryo işte :D

@Bully aga o oyun olcaktı işte bu hafta bence ama onu gönüllüler alır diye bu hafta bunu koydu bu hafta ünlüler alır haftaya o oyun olur ve gönüllüler kazanır bence :D

@Maskeli Fedai aynı anda deil ama aynı tarz konuşuyorlar ezerim geçerim falan acunun amacı şu iki takımdan da birer artist çıkarıyor ikisi de takımının ön planda ki ismi oluyor ve bu iki isim büyük ihtimal finalde olacak amaç bu :D

Merve Aydin rol kesmekten başka bir şey yapmıyor. Kızım çok iticisin.
Oyunda da berbattı. Keşke ölsen.:F

Doğu beni gicik ediyor. Ne birleşmesi. Sero çok yatkın değil zaten birleşmeye. :Z Fragmanda öyle diyor.:Z

Bu arada dokunulmazlığı gönüllüler mi kazanacak. Kazanırlarsa dev oluruz.:Z

Oyunda süperdi zaten.

Serenay,Hakan,Oflaz ve Dogu'nun birlikte otururken de tekli konusurlarken de tek muhabbetleri Merve Aydin.

Merve onlari takmazken onlarin tek derdinin Merve olmasi efso ezikce ve komik.

EĞER GÖNÜLLÜLER KAYBEDERSE BEGUM YAZ 1890'A GÖNDER.
EĞER ÜNLÜLER KAYBEDERSE ALMEDA YAZ 1890'A GÖNDER.

@Maskeli Fedai yine yeni yeniden bir tarafların açıkta kalmış anlaşılan :))))) ben sana defaatlerce söyledim rüyayla amel edilmez diye :))😉):))😉)):))😉)

Bölümü az önce izledim. Ünlüler yine yenilmiş :(

Hakan ilk atışlarda iyi değildi lakin sonradan açılmış ama yetmedi.

Merve aydın ve pascal kalede çok kötü performans göstermişler. Eğer biraz iyi olsalardı oyunu olabilirlerdi.

Valla her ne kadar unlulerin kazanmasini istesemde:)))) hic iflah olacak gibi durmuyorlar :)))) o kadar birbirlerinin arkasindan konusuyorlae ki oyuna geldiler mi hepsi tirt :))))) buyuk ihtimal gonulluler kazanir diye dusunuyorum @sokak sanati

Valla her ne kadar unlulerin kazanmasini istesemde:)))) hic iflah olacak gibi durmuyorlar :)))) o kadar birbirlerinin arkasindan konusuyorlae ki oyuna geldiler mi hepsi tirt :))))) buyuk ihtimal gonulluler kazanir diye dusunuyorum @sokak sanati

Umarım öyle olur. çünkü bizimkiler çok mutlu duruyor ve bu büyü bozulmasın istiyorum.:Z

Bu arada anil hakkindaki dusuncelerine katiliyorum :)))) her ne kadar sevsemde kendisi bos konusmada ustune yok :)))) cenesini konustutracagina vucudunu oyunlarda yipratsin :)))))) @sokak sanati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...