MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

@S.G. A.T. MusicSurvivor panaromada Teo'nun en sevdiğim sanatçılardan olduğunu söylemiş olmam lazım. Bayılırım şarkılarına ve umarım başarılı olursun. :Z
Söylemişsin. Baktım az önce. :F

Tanışalım o zaman.Ben S.G.A.T. ilk geldiğim sene foruma aşık olan başından onlarca olay geçmiş üye:D
Herkes başka tanır beni.Hiç bi zaman fazla etkili üye olmadım (2012 yazı hariç),ama forumdaydım.Şu aralar dizi falan pek izlemem,ama iyi eleştiririm,anket konular açardım,forum şu ara sakinleşti eskiden harbi kavgalar çıkardı konularda :D
Olay derken. 😱
Keşke şimdi de kavgalar çıksa. Özellikle bu yarışmada kavga çıksa da MusicSurvivor Panorama (benim programım) konuşulacak konu olsa. :F
Tanıştığıma memnun oldum bu arada.

@S.G. A.T. MusicSurvivor panaromada Teo'nun en sevdiğim sanatçılardan olduğunu söylemiş olmam lazım. Bayılırım şarkılarına ve umarım başarılı olursun. :Z
forumda tanıdığım en yeni üye sendin galiba sokak sanati.hatırlıyorum fae falan salınmıştın ben de öyle düşünmüştüm hatta:D
Seninle de yeniden kaynaşrız artık:D
Teo`yu sevmen güzel şark seşimini bana bıraın siz sadece dinleyin)

Söylemişsin. Baktım az önce. :F

Olay derken. 😱
Keşke şimdi de kavgalar çıksa. Özellikle bu yarışmada kavga çıksa da MusicSurvivor Panorama (benim programım) konuşulacak konu olsa. :F
Tanıştığıma memnun oldum bu arada.
ben de memnun oldum Yiğit:)
Kavga değil de atışmalar olabilir :A

Benim açımdan evet ilk seninle tanımıştım ama sonra kayboldun. Yarın pc'ye geçince ararım o konuşmayı. :F

Ben jüriye bu arada destek full destek.:F

@S.G.A.T.

@yigit_00 onları sen demisimdir. :F

@mrt-06 hadi geçmiş olsun sanada beybisi.:A

OYLAMA BAŞLADI!
@HachiKo @Bully @mrt-06 @dizimedya @omer67 @S.G.A.T. @yigit_00 @Billy Kane @Çiğdem- @vadikızı @batuhankaralar @Maskeli Fedai @omer67 @hayret bi şey @-potterhead- @Tzira @tolgab @ozgur2113 @yatutarsa @xemrexxx @denizz19 @gözlemci @EFE UYSAL @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @Yiğitt @aserat54 @Ahmad @sokak sanati

JÜRİLER EN SEVDİĞİNE 22,EN AZ SEVDİĞİNE 1 VERİP DİĞERLERİNİ DE ONA GÖRE SIRALAYACAK.(22-21-20-19.....3-2-1)

YARIŞMACILAR EN SEVDİĞİNE 21,EN AZ SEVDİĞİNE 1 VERİP DİĞERLERİNİ DE ONA GÖRE SIRALAYACAK.(21-20-19-18-17.....3-2-1)

SUNUCU HER ŞARKIYI 1-10 PUAN ARASINDA DEĞERLENDİRECEK.

TOPLAMDA EN AZ PUANI ALAN ELENECEKTİR.
RECAPI BULAMAYANLAR İLK SAYFAYA BAKSIN OYLAMANIN ALTINDAKİ LİNKE TIKLASINLAR.

Son düzenleme:
Ben puanlarımı verdim.İlk hafta diye çok puan kırmamaya çalıştım.En düşük puanım 6 oldu.

7 kişiye 10 puan verdim :)

Oylarımı kullandım, çoğu şarkı çok iyiydi kolay olmadı sıralama yapmak ama olabildiğimce adil olmaya çalıştım.

Tüm yarışmacılara başarılar. :X

Yarın daha detaylı bir değerlendirme yaparım belki. :X

Adil şekilde oylarımı kullandım :) Ebru Gündeş'i kim yönetiyor bakmadım ama çok kötü bir şarkı seçimi olmuş. :(

Oylarımı bu sabah itibariyle sakin kafa ile dinleyerek yolladım Cümlealeme hayırlı olsun