Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sms ile yarismacilarin elenmesi bence haksizlik. Bence dokunulmaz olan birini secmeli ve iki kisi birbiriyle yarissin birkac oyun ve kaybeden elensin. Ama smste acunn gelir sagladigi icin ozaman sms birincisi sectigi kiside smslere bakilarak eleme yerine duello yapilmali.

Bide benim kaldigim ulkede eskiden izliyordum bu yarismayi ve yarismada elenen kisi baska bir adaya gidiyordu ve diger hafta elenen kisi gelip onla duello yapiyordu. yarismanin illerideki haftalarda iyi mucadele veren elenenlerden biri geri dönuyordu. Böyle birsey olmasi bence daha adil olur. bide yurtdisindaki survivor 13 bölumden olusuyor ama bazi eski duello mucadeleri cok komik.

Sms ile yarismacilarin elenmesi bence haksizlik. Bence dokunulmaz olan birini secmeli ve iki kisi birbiriyle yarissin birkac oyun ve kaybeden elensin. Ama smste acunn gelir sagladigi icin ozaman sms birincisi sectigi kiside smslere bakilarak eleme yerine duello yapilmali.

Bide benim kaldigim ulkede eskiden izliyordum bu yarismayi ve yarismada elenen kisi baska bir adaya gidiyordu ve diger hafta elenen kisi gelip onla duello yapiyordu. yarismanin illerideki haftalarda iyi mucadele veren elenenlerden biri geri dönuyordu. Böyle birsey olmasi bence daha adil olur. bide yurtdisindaki survivor 13 bölumden olusuyor ama bazi eski duello mucadeleri cok komik.
@Yiğitt duydun mu elenenler adaya tekrardan dönebiliyormuş :(

Survivor'da bakalım bu akşam ne olicek :D

Hırbo'yu gömerler umarım :A

Arkadaşlar Survivor oyunun android versiyonu çıkmış :D
Az biraz oynadım balık filan tuttum , 3 gün sonra ada Konseyi olacakmış :F
Oyun Türkçe , işte oyun güzel size tavsiye ederim , ada hayatı filanda var
d6de28c30161fab3d68a7f0e57fefb60.jpg

9f5a95760b033221de80b2826aed35e5.jpg

@sokak sanati @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt @HachiKo @Billy Kane @cookies @beyazsoy @Cengo @Yakamoz-Asi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...