Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragmana vuhhhh.😱 Ünlüler böyle devam etsin. yesinler birbirlerini bizde ödülleri yiyelim.:Z

Merve hiç durma böyle devam. Hakan sende entrikalara devam.:Z Yani hiç geri vites hareketi göremedim fragmanda. Zaten hepsi kibirli ünlülerin alttanda almazlar.:Z

@Maskeli Fedai la olm bende diyorum ki duygu ne kadar düzgünmüş ki hırbonun düzgünlüğüne şahitlik ediyor :))))))))) tencere dibin kara senin ki benden kara:)))))

@Maskeli Fedai buna daha alışmadın mı sen. Adadan ayrıldıktan sonra en doğru adam Turabi diyen kaç tane örnek var.:X Duygu şaşırtmadı yani beni.

la olm bende diyorum ki duygunun hırbo hakkındaki olumlu konuşmasının benim nazarımda hiç ehemmiyeti yok :)))) sen ne anlayışsız melunmuş be ...:))))) ez cümle ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz:))) yani sen ne dersen de benim için boş, önemli olan yaptığı iştir icraattir:))))) @Maskeli Fedai

Türabı şampiyon olacak İnşallah bazıları gibi soluğu bodrumda almadı gitti kurban kesti

Sasirmadim da Duygu bile anladı gerçeği :A @sokak sanati

Yani yani yani.:Z Adam oynamıyor bile. Orjinal. Ama geçen sezon full savundukta ne oldu hiç bir şey. undan sonra kötü gördüklerini savunmayacağım ben. iyileri buraya mesaj atıp geçeceğim.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...