Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yeni Dizi

Ben sordum aslında kimler var bünyenizde diye yoksa onun söylemeye niyeti yoktu hatta kıvancın dizide rol alacağını bile söyleyeyim ama kimse bilmesin tarzındaydı ben burada paylaşmak istedim ya ilk deneyimim olucak ister Kıvanç olsun ister olmasın beni bağlamaz :) Bu arada teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.

tahmin ettim senin sorduğunu yada güvensizlik sezmisler sende . bu ezberlenmiş yanıt şirket kendini büyük önemli bir şirket gibi göstermek istiyor işte. neyse sen kendini kıvanç yok diye hazırla

aaaa kıvanca bendende bahset @gözlemci seni çok seviyormuş de selamlarımı ilet haber resmiyet kazanırsa daha sonra sana bir kaç şey daha söylerim onları kıvanca iletip bana cevabını ilet:A:A:A:A

Yalan haber bence.
Kıvanç Star TV ile 3 yıllık anlaşma yaptı ve daha yeni 1. yılı doldu.2 sene daha star ile ayrıca Kıvanç bir röpörtajında Meryem Uzerli ile neden aynı dizide olamadıklarını soran gazetecilere ben Ay Yapımla çalışıyorum aynı Yapımcılarla çalışmıyoruz dedi.

aaaa kıvanca bendende bahset @gözlemci seni çok seviyormuş de selamlarımı ilet haber resmiyet kazanırsa daha sonra sana bir kaç şey daha söylerim onları kıvanca iletip bana cevabını ilet:A:A:A:A
Hahaha :F
@gözlemci seni sete götürür tanisirsin Kıvancınla kız :F
Senden nasıl bahsetsin kız daha gerçek hayatta seni gormedi bile 😉 Kıvancınla önce bir arkadaşınımsi bişi kurmalari lazim kurunca sende gidersin sete :A 😉

Hahaha :F
@gözlemci seni sete götürür tanisirsin Kıvancınla kız :F
Senden nasıl bahsetsin kız daha gerçek hayatta seni gormedi bile 😉 Kıvancınla önce bir arkadaşınımsi bişi kurmalari lazim kurunca sende gidersin sete :A 😉
benim sorduğum soruları kıvanca iletip banada cevabını iletsin @gözlemci bana yeter cnm :A:A:A:A

Kıvanç ve erler film 😱 komedi mi ne olacak ki? Yoksa erler film yeni tarzlar mı deneyecek.

tahmin ettim senin sorduğunu yada güvensizlik sezmisler sende . bu ezberlenmiş yanıt şirket kendini büyük önemli bir şirket gibi göstermek istiyor işte. neyse sen kendini kıvanç yok diye hazırla
Sağlık olsun ömrümüz yettiğince görebildiğimiz kadarıyla Kıvancı çok sevmiyorum o olmasada olur ))) hayırlıysa gireyimde bir rolde bari rol alıyım :)

Az yede kendine uşak tut :A Neyse görürsem söylerim diyelim 😉
Yalan haber bence.
Kıvanç Star TV ile 3 yıllık anlaşma yaptı ve daha yeni 1. yılı doldu.2 sene daha star ile ayrıca Kıvanç bir röpörtajında Meryem Uzerli ile neden aynı dizide olamadıklarını soran gazetecilere ben Ay Yapımla çalışıyorum aynı Yapımcılarla çalışmıyoruz dedi.
Bunu zaman gösterir bilemeyiz :) Adam çok emin olarak konuştu .
hic inandirici degil beyazsoy dogru soyluyo yemisler seni :D
Zamana bırakıp görelim yedilerse bende onları yemeye giderim :A

kız @Çiğdem- ay yapımda kalırsa senin parlağın sonu da engin gibi olacak yani reytingin dibine inecek :A şekil a
nX1qd90geb8.jpg

Kıvanç'ın Star ile anlaşması var, 3 yıl boyunca onun dizilerinde oynamak zorunda. Açıkçası ben de pek inanmadım habere. :)