Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yeni Dizi

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
860

kivanc-tatlitug.jpg

Geçtiğimiz sezon Kurt Seyit ve Şura dizisi ile ekranlarda yer alan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin kötü giden reytinglerinden dolayı yurt dışına gitmişti. Fakat gelen teklifleri değerlendirdikten sonra yepyeni bir projeyle ekranlara dönmeye karar verdi.

Adı henüz açıklanmayan dizinin çekimlerinin Nisan'ın ikinci haftasında başlayacağı ve gençlik dizisinin yapımcılığını Erler Film üstlenmekte olduğu gelen bilgiler arasında. Dizinin kanalının ise Kanal D olacağı onaylandı.

Kaynak: Özel Haber @gözlemci

Moderatörün son düzenlenenleri:
kıvanç tatlıtuğ, erler film ve yaz dizisi.. tanıtımı görmeden inanmam. :D
Kendin bilirsin :D deneme çekimi yapacaklarmış bana ,sadece Erler Film değil 2 firma bir arada yapıyordu ama aklımda değil diğerisi ,işte bana 5 aylık olacak eylül ekim gibi reytingler iyi giderse yenileriz söleşmeyi falan dedi bakalım nolcak :D

Kendin bilirsin :D deneme çekimi yapacaklarmış bana ,sadece Erler Film değil 2 firma bir arada yapıyordu ama aklımda değil diğerisi ,işte bana 5 aylık olacak eylül ekim gibi reytingler iyi giderse yenileriz söleşmeyi falan dedi bakalım nolcak :D
hayırlısı umarım seçilirsin. :D

Ne erleri ayol .ss .ss .ss
Ay yapımı ve stari birakmismi bide yaz dizisimi hayatta inanmam ayol :)

@gözlemci inşallah secilirsin 😉

Kıvanç kabul etmez bunu lo sende etme sen basrolluksun :A
Basrol bekle 😉
Adam kendi diyor Kıvanca iyi bir para verince kabul etti tabi onda da kurt seyit bitti diye çökmeler var sonuçta büyük umutlarla falan başladı vs dedi Bu ismi bile bana söylemesi yasakmış şuanda kadın başrol arıyorlar tanınmamış birisini seçme taraftarılar ama görecez .)

Ben bi giriyimde ufaktan başrol sonrada gelir ,gelirse eğer :A

seni kadfalamak için kivanci söylemiş olabilirler muhtemelen teklif gitmiştir de kıvanç kabul etmez doğal olarak belki konuk oyuncu

seni kadfalamak için kivanci söylemiş olabilirler muhtemelen teklif gitmiştir de kıvanç kabul etmez doğal olarak belki konuk oyuncu
Beni kafalayıp eline birşey geçmez :) Emir berke Zincidi benim elimden çıkma falan dedi fotolarını gösterdi ilk geldiği zaman ki vs bilmiyorum ama yalan gibi değildi söylediğiyle kalsaydı iyi birde bi 1 metrelik pano vardı orada da yazılıydı işte kanald Gençlik dizisi Erler film vs ,

Beni kafalayıp eline birşey geçmez :) Emir berke Zincidi benim elimden çıkma falan dedi fotolarını gösterdi ilk geldiği zaman ki vs bilmiyorum ama yalan gibi değildi söylediğiyle kalsaydı iyi birde bi 1 metrelik pano vardı orada da yazılıydı işte kanald Gençlik dizisi Erler film vs ,

bak kafalamaya çalışmış emir berke benden diyerek))) hava basmayı sever insanlar. tek sana değil bu hikayeyi herkese anlatiyordur. yalan değil de abartma yapıyor. kıvanç gitmişlerdir yok demiştir bir düşün demişlerdir öyle karışık bir durum olunca ajans güçlü görünmek için bunu kullanıyor gibi. inşallah hayırlısı olur senin için de

Kıvanç'ın ajansı Ay Yapım'la anlaşmaları olduğu ve yeni dizisinin de Ay Yapım'la olacağını açıklamıştı.

bak kafalamaya çalışmış emir berke benden diyerek))) hava basmayı sever insanlar. tek sana değil bu hikayeyi herkese anlatiyordur. yalan değil de abartma yapıyor. kıvanç gitmişlerdir yok demiştir bir düşün demişlerdir öyle karışık bir durum olunca ajans güçlü görünmek için bunu kullanıyor gibi. inşallah hayırlısı olur senin için de
Ben sordum aslında kimler var bünyenizde diye yoksa onun söylemeye niyeti yoktu hatta kıvancın dizide rol alacağını bile söyleyeyim ama kimse bilmesin tarzındaydı ben burada paylaşmak istedim ya ilk deneyimim olucak ister Kıvanç olsun ister olmasın beni bağlamaz :) Bu arada teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.