Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi diskalifiye mi oldu ??? 😱

Nerde o günler diskalifiye olsa keşke hırbo :(

@sokak sanati @Bully Diskalifiye oldu diye tweet atınca o Hakan'ı itti diye diskalifiye oldu sandım.Gideyim de izleyeyim bari bölümü.

Bende oyun anını izlemedim ama haberleri abartıyorlar her zaman ki gibi. Geçen yıl ki Gökhan olayı gibi bir şeydir muhtemelen ama Hakan daha kışkırtıcı olmuştur bu açık ve net.:)

Bende oyun anını izlemedim ama haberleri abartıyorlar her zaman ki gibi. Geçen yıl ki Gökhan olayı gibi bir şeydir muhtemelen ama Hakan daha kışkırtıcı olmuştur bu açık ve net.:)
Hakan daha kışkırtıcı olmuştur derken? :)

Genel huylarını çözdük artık yarışmacıların ve izlemeden bile neler olduğunu çözebiliyorum.:) Kışkırtmıştır her zaman ki gibi.:):):)
Ön yargılı yorumlarda bulunmak senin işin zaten. :):):) Sana göre Turabi ölümüne haklıdır karşısındakiler her türlü haksızdır.

Turabi Hakan'ı haksız yere ittirdi ki diskalifiye edildi oyundan, kışkırtma falan yoktu orada. Neyse izlemediğin için tartışmayalım. :):)

Oyunu izlemye başladım. Hakna oyun kazandı.😱

Sahra durduk yere heyecan yaptırdı.:F

Turabi yılın gömmesini yapmış @Yiğitt @Maskeli Fedai .:F Bir tur öndeymiş resmen.:F

[HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] uçtu yine.:F @Billy Kane Anıl patlayamadı.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Merve yılın saçmalığını yaptı.:F

Merve sinirinden ölmüş.:F

Keşke Sahra şansını deneseydi.:(

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] mükemmel yarış sergiledi ama atamadı.:(

Son düzenleme:
@Bully izledim evet Turabi kısmen haksız sayılabilir ama ben bu olaydan bir çok sonuç çıkartırım.
Turabi kısmen haksız çünkü adamı görmemek için başka adaya gönderiyorsun burnunun dibinde oyunu destekliyor. bende olsam git ileri derim. İttirmeside öyle sert bir temas değil ittirmek yani. Oyundan ihraç edilmesi bile gerekmezdi.
Hilmi Cem'ide attırmak için Uğraşmış Sinsi. Orada zaten niyetini belli ediyor Hakan. Bence Hakan'ın sırf Turabi'nin yanına girmeye çalıştığını ve kışkırtmak için o kadar yaklaştığını bile düşünebiliriz.

Hasan reis helal olsun yaa. Bu oyunda gönüllüler 2 boş heyecan yaşattı. Hasan orada kaybetsen çok kötü olurdum. Süperler.:oley:

Taner'in hiç üstü pislenmemiş.:F

Berna çok kötü oldu yaa.:(

Taner Tellak görevi yapsın anca.:F

Son düzenleme:
Uff Merve Ayıp- Adap'ta biliyormuş.:F

Hayır fragmanda AHmet görünüyor niye Ahmet gidiyor diye fitne çıktı anlamadım ben.:F @Yiğitt @eskici @olizvel @Bully Konsey sahnelerine iyi bakın. Ahmet yürüyor orada. Olay başka ki zaten kardeşi yalanlamış.:X

Son düzenleme:
taner i nedense hep sevinçlerde oyun sonlarında nadya nın etrafında görüyorum

Oyunu izlemye başladım. Hakna oyun kazandı.😱

Sahra durduk yere heyecan yaptırdı.:F

Turabi yılın gömmesini yapmış @Yiğitt @Maskeli Fedai .:F Bir tur öndeymiş resmen.:F

[HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] uçtu yine.:F @Billy Kane Anıl patlayamadı.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Merve yılın saçmalığını yaptı.:F

Merve sinirinden ölmüş.:F

Keşke Sahra şansını deneseydi.:(

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] mükemmel yarış sergiledi ama atamadı.:(
takım takım değil ki etkileniyor adam napsın. .s dün merve'nin toplantısı iyiydi takım silkelenip kendine gelicek bugün patlıcak. :D

Arjantin'de yapılan Survivor yarışmasında gerçekleşen helikopter kazasında ölen yarışmacılardan birinin Pascal'ın yakın akrabası olduğu söyleniyor. Bu yüzden de Pascal'ın kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı söyleniyor. Doğru mu değil mi akşam göreceğiz bakalım.

@sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @Maskeli Fedai @eskici

@Billy Kane harbiden adam geçen haftadan sonra yaa.ss hiç zevkli de olmuyor Anil'ı böyle yenmek.:F

@Bully bir şey olacağı yok bence. Dediğin uzak ihtimal. Hakan - Turabi olayını açıkladım bu arada. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...