Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyun bitmedi hadi berna durumu 9-7 yap

Turabi'ye daha ağır cezaların verilmesi lazım artık. Oyundan atılması yetmez bence. Acun'a karşı kedi gibi kaldı yine. :F

Hakan Hilmicem'i niye karıştırdı anlamadım. Haklıyken haksız konumuna düşürmüş oldu kendini.

Bu arada Anıl, Pascal falan hepsini gördük, hikaye. Hakan, Doğukan'la birlikte ünlülerin en iyi erkek yarışmacısıdır. Çok iyiydi oyunda. Dediğim gibi toparlayacak. :)

Turabi'ye daha ağır cezaların verilmesi lazım artık. Oyundan atılması yetmez bence. Acun'a karşı kedi gibi kaldı yine. :F

Hakan Hilmicem'i niye karıştırdı anlamadım. Haklıyken haksız konumuna düşürmüş oldu kendini.

Bu arada Anıl, Pascal falan hepsini gördük, hikaye. Hakan, Doğukan'la birlikte ünlülerin en iyi erkek yarışmacısıdır. Çok iyiydi oyunda. Dediğim gibi toparlayacak. :)
Aynen öyle Doğukan 1 Hakan Hatipoğlu 2. Yalnız o Taner orda neci anlamadım mendil mi tutuyor yarışanlara :D

@Cengo duygu arkadaşım deil demiş turabiye göre ondan bahsediyorum :D

Aynen öyle Doğukan 1 Hakan Hatipoğlu 2. Yalnız o Taner orda neci anlamadım mendil mi tutuyor yarışanlara :D
:D Mis gibi tatil yapıyor adam. Turabi ile Hilmi'nin de arkasında saklandığı sürece uzun süre daha kalmaya devam eder adada. :D

hakan şaka mısın ya az önce uçuyordu şimdi koşmuyorsun :D

ahmet durmasın gitsin bi işe yaramıyor takıma virüsüde soktu takım diye birşey kalmadı ünlüler dağıldı resmen

Hakan'in yalani yuzunden odul unlulere nasip olmadi.

@eskici Begüm tabi ki Duygu arkadaşım değil demez Turabi'ye bunu sen de biliyorsun Duygu da biliyor :D

ama oh olsun iyiki kaybettiler yarışmayı beceremezseniz böyle olur özellikle de merve oflaz anıl pascal doğukan hakan almeda iyi oldu size ama merve aydın ve bernaya çok üzüldüm onlar hakettiler

Ya şu Seda'yı konuşturmayın basacağım küfürü zaten ne dediği de anlaşılmıyor hık mık konuşuyor işte 😡😡

Ağlama Serenay :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...