nerde o günler keşke o gelsede gelmez sanmıyorum o gelse 100 sezon izlerim diziyişu true dedective oynayan kadın gelicekmiş diziye , hani meşhur 4.bölümde oynayan kadın
nerde o günler keşke o gelsede gelmez sanmıyorum o gelse 100 sezon izlerim diziyişu true dedective oynayan kadın gelicekmiş diziye , hani meşhur 4.bölümde oynayan kadın
ımdb gösteriyor baksana ? şuan 1 bölümlük gösteriyor belki ilerde kalıcı olurnerde o günler keşke o gelsede gelmez sanmıyorum o gelse 100 sezon izlerim diziyi
harikaymış ya elaxandra dadaryoşu şöyle bir sahnede görmek isterizımdb gösteriyor baksana ? şuan 1 bölümlük gösteriyor belki ilerde kalıcı olur
Senin gibi birisi sana bu detayı kaçırir hayret ? yaşlandın sanırımharikaymış ya elaxandra dadaryoşu şöyle bir sahnede görmek isteriz
dizinin geleceği bayağı parlakmış @xemrexxx @sokak sanati kaliteyi kaçırmayın derim @Çiğdem- de artık bu kızın oynadığı bölümlerde gözlerini kapatsın yapacak bişey yok bazı insanlara tanrı fazladan vermiş )
yalnız @Çiğdem- den beklediğim tepkiyi alamadım ) ben dedim şimdi benim lafıma sinirlenir '' ne var yani aynı şekilde bende resim koyarım buraya '' diyecek ) ama olmadı )Senin gibi birisi sana bu detayı kaçırir hayret ? yaşlandın sanırım
4.bölümü izledim bende @destere @yatutarsa @OzaN @Harunnn601x4. Bölüm
yine güzel bir bölüm ama komedi olarak tam beklentileri karşılamıyor january jones güzel kadın ama @Harunnn60 duymasın ?diziye fazla bir katkısı olmamış, vitrindeki mankende o kadar etki bırakır şimdi bu dizide bir anna faris olacaktıki !! neyse biz umduğumuzu değil bulduğumuzu tüketiyoruz artık ne çıkarsa bahtımıza
sarışın melissa tüm güzelliğiyle geldi ama komedi yönünü yine phil ve carol oluşturuyor dizinin ? melissayı görünce phil in şaftı kaydı carol dan önce neden bununla karşılaşmadım diye sayıklıyordu beyninde phil ile melissanın bira içtikleri sahne güzeldi, son sahnede phil carol a ayrılacağını söylemeye geldi sanırım ama orda carol un yaptığı çiçekleri böcekleri görünce diyeceği şeylerden vazgeçti gerisin geriye dönmek zorunda kaldı orda phil in azda olsa içinde insanlık barındırdığını görmüş olduk
diziye Cleopatra Coleman (erica) katılacakmış sanırım yakın zamanda... ben erica yı bekliyorum melissa kesmedi
@Çiğdem- hala izlemedinmi bölümü ?
haklısın carol tipsiz ama yinede diziyi kurtaran oyuncuda carol4.bölümü izledim bende @destere @yatutarsa @OzaN @Harunnn60
aaa öncelikle şunu söylemek istiyorum phil sakalları kesince çok itici oldu o komik görüntüsü kayboldu gerçekten😱😱😱
bu diziye uygun akallı dağınık tarzıyla çok komik görünüyordu bu yeni haliyle hiç komik görünmüyor resmen diziden soğuma nedeni😕yeni gelen kadının ihtiyaçlarını evli bildiği phile bukadar açık söylemeside çok tuhaf bir durum carolun birşeyler yapması lazım bencediziyi carol ayakta tutuyor resmen özellikle phil tras olunca tüm komik görüntüsü kayboldu artıkc arola daha çok iş düşücek🙂
hahahah geberticem birgün seni benyalnız @Çiğdem- den beklediğim tepkiyi alamadım ) ben dedim şimdi benim lafıma sinirlenir '' ne var yani aynı şekilde bende resim koyarım buraya '' diyecek ) ama olmadı )
1x4
Sevdim bu diziyi ya, yine çok komik bir bölümdü
9/10Phil'in baştan sona bütün hareketleri güldürdü Özellikle spor yaptığı sahne ve çekici parmağına vurduğu sahnede sesli güldüm Carol'da bölüm boyu gıcık ediyor ama bölüm sonunda üzüyor
Melissa müthiş güzel, Phil acele etti evlenmekle ama 5.bölümde bişeyler olacak gibi
haklısın carol tipsiz ama yinede diziyi kurtaran oyuncuda carol
Senin gibi birisi sana bu detayı kaçırir hayret ? yaşlandın sanırım
@OzaN @pompy1x4
Çok çok iyi bir bölümdü iyi güldüm izlerken
9.5/10@OzaN'a katılıyorum Phill'in baştaki her hali güldürdü Hele eline çekici vurduktan sonraki cool takılma çabaları
Yeni hanım kızımız çok horny imiş ama biraz daha erken gelecekti Phill'in başı bağlı artık Hemen oracıkta iş olur biter diyordum ama yine vefalı çıktı adam gitti Carol'un yanına.
Carol yine üzdü Yapma böyle şeyler ben yufka yürekli biriyim
ilginçtir bir ben beğenemedim gidişatı herkes çok beğenmiş bölümü1x4
Sevdim bu diziyi ya, yine çok komik bir bölümdü
9/10Phil'in baştan sona bütün hareketleri güldürdü Özellikle spor yaptığı sahne ve çekici parmağına vurduğu sahnede sesli güldüm Carol'da bölüm boyu gıcık ediyor ama bölüm sonunda üzüyor
Melissa müthiş güzel, Phil acele etti evlenmekle ama 5.bölümde bişeyler olacak gibi
@OzaN ı değil @pompy i etiketleseydin arka sokakların uzmanı pompy dir pompy hemen bu diziye başla suat ın ikizi bu dizide oynuyormuş
hahhahaha hep aklıma suat geliyor nedense
aynen mesela brad pit e bakınca sanki kendimi aynada görüyorum ) ikizim şöhret olmuş benim elimden tutan olmadı yoksa bende acayip bişey olurdum )hahhahaha hep aklıma suat geliyor nedense
constantinede ise özge pirincinin ikizi zed vardı her izlediğim yabancı dizilerde türk ünlülere benzeyen oyuncular var joseph morgan da kıvanc benzerliği mesala
hahahah ayy kendine pay çıkarmasan olmuyoraynen mesela brad pit e bakınca sanki kendimi aynada görüyorum ) ikizim şöhret olmuş benim elimden tutan olmadı yoksa bende acayip bişey olurdum )
harcanıyorum burda kimsenin haberi yok kendime pay çıkarmam lazım benim kötü benzerlerim bile şöhreti yakalamış orjinal ben ise hakettiğim değeri görememişim gelde çatlama dünya adaletsiz )hahahah ayy kendine pay çıkarmasan olmuyor