FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x4

Çok çok iyi bir bölümdü iyi güldüm izlerken :d
@OzaN'a katılıyorum Phill'in baştaki her hali güldürdü :D Hele eline çekici vurduktan sonraki cool takılma çabaları :F
Yeni hanım kızımız çok horny imiş ama biraz daha erken gelecekti Phill'in başı bağlı artık :( Hemen oracıkta iş olur biter diyordum ama yine vefalı çıktı adam gitti Carol'un yanına.
Carol yine üzdü :( Yapma böyle şeyler ben yufka yürekli biriyim :F
9.5/10

ımdb gösteriyor baksana ? :D şuan 1 bölümlük gösteriyor belki ilerde kalıcı olur :)
harikaymış ya elaxandra dadaryoşu şöyle bir sahnede görmek isteriz :)

alexandra-daddario-breasts-true-detective-seeing-things-01-1280x720.png

dizinin geleceği bayağı parlakmış :) @xemrexxx @sokak sanati kaliteyi kaçırmayın derim :) @Çiğdem- de artık bu kızın oynadığı bölümlerde gözlerini kapatsın yapacak bişey yok:) bazı insanlara tanrı fazladan vermiş :))

harikaymış ya elaxandra dadaryoşu şöyle bir sahnede görmek isteriz :)

alexandra-daddario-breasts-true-detective-seeing-things-01-1280x720.png

dizinin geleceği bayağı parlakmış :) @xemrexxx @sokak sanati kaliteyi kaçırmayın derim :) @Çiğdem- de artık bu kızın oynadığı bölümlerde gözlerini kapatsın yapacak bişey yok:) bazı insanlara tanrı fazladan vermiş :))
Senin gibi birisi sana bu detayı kaçırir hayret ? :D yaşlandın sanırım :F

1x4. Bölüm

yine güzel bir bölüm ama komedi olarak tam beklentileri karşılamıyor january jones güzel kadın ama @Harunnn60 duymasın ?diziye fazla bir katkısı olmamış, vitrindeki mankende o kadar etki bırakır :) şimdi bu dizide bir anna faris olacaktıki !! neyse biz umduğumuzu değil bulduğumuzu tüketiyoruz artık ne çıkarsa bahtımıza :)

sarışın melissa tüm güzelliğiyle geldi ama komedi yönünü yine phil ve carol oluşturuyor dizinin ? melissayı görünce phil in şaftı kaydı carol dan önce neden bununla karşılaşmadım diye sayıklıyordu beyninde:) phil ile melissanın bira içtikleri sahne güzeldi, son sahnede phil carol a ayrılacağını söylemeye geldi sanırım ama orda carol un yaptığı çiçekleri böcekleri görünce diyeceği şeylerden vazgeçti gerisin geriye dönmek zorunda kaldı orda phil in azda olsa içinde insanlık barındırdığını görmüş olduk :)

diziye Cleopatra Coleman (erica) katılacakmış sanırım yakın zamanda... ben erica yı bekliyorum melissa kesmedi :)

@Çiğdem- hala izlemedinmi bölümü ? :)
4.bölümü izledim bende @destere @yatutarsa @OzaN @Harunnn60
aaa öncelikle şunu söylemek istiyorum phil sakalları kesince çok itici oldu o komik görüntüsü kayboldu gerçekten😱😱😱
bu diziye uygun sakallı dağınık tarzıyla çok komik görünüyordu bu yeni haliyle hiç komik görünmüyor resmen diziden soğuma nedeni😕yeni gelen kadının ihtiyaçlarını evli bildiği phile bukadar açık söylemeside çok tuhaf bir durum carolun birşeyler yapması lazım bence:Fdiziyi carol ayakta tutuyor resmen özellikle phil tras olunca tüm komik görüntüsü kayboldu artık carola daha çok iş düşücek🙂

4.bölümü izledim bende @destere @yatutarsa @OzaN @Harunnn60
aaa öncelikle şunu söylemek istiyorum phil sakalları kesince çok itici oldu o komik görüntüsü kayboldu gerçekten😱😱😱
bu diziye uygun akallı dağınık tarzıyla çok komik görünüyordu bu yeni haliyle hiç komik görünmüyor resmen diziden soğuma nedeni😕yeni gelen kadının ihtiyaçlarını evli bildiği phile bukadar açık söylemeside çok tuhaf bir durum carolun birşeyler yapması lazım bence:Fdiziyi carol ayakta tutuyor resmen özellikle phil tras olunca tüm komik görüntüsü kayboldu artıkc arola daha çok iş düşücek🙂
haklısın carol tipsiz ama yinede diziyi kurtaran oyuncuda carol :)

1x4

Sevdim bu diziyi ya, yine çok komik bir bölümdü :D

Phil'in baştan sona bütün hareketleri güldürdü :D Özellikle spor yaptığı sahne ve çekici parmağına vurduğu sahnede sesli güldüm :D Carol'da bölüm boyu gıcık ediyor ama bölüm sonunda üzüyor :D

Melissa müthiş güzel, Phil acele etti evlenmekle ama 5.bölümde bişeyler olacak gibi :D
9/10

1x4

Phil'in baştan sona bütün hareketleri güldürdü :D Özellikle spor yaptığı sahne ve çekici parmağına vurduğu sahnede sesli güldüm :D Carol'da bölüm boyu gıcık ediyor ama bölüm sonunda üzüyor :D

Melissa müthiş güzel, Phil acele etti evlenmekle ama 5.bölümde bişeyler olacak gibi :D
9/10
haklısın carol tipsiz ama yinede diziyi kurtaran oyuncuda carol :)
Senin gibi birisi sana bu detayı kaçırir hayret ? :D yaşlandın sanırım :F
1x4

Çok çok iyi bir bölümdü iyi güldüm izlerken :D
@OzaN'a katılıyorum Phill'in baştaki her hali güldürdü :D Hele eline çekici vurduktan sonraki cool takılma çabaları :F
Yeni hanım kızımız çok horny imiş ama biraz daha erken gelecekti Phill'in başı bağlı artık :( Hemen oracıkta iş olur biter diyordum ama yine vefalı çıktı adam gitti Carol'un yanına.
Carol yine üzdü :( Yapma böyle şeyler ben yufka yürekli biriyim :F
9.5/10
@OzaN @pompy
ayoll bu carol arka sokaklardan suat a nekadar benziyor buruşuk suratlı ikiside :F:F:F:F

carol
glbbgpgejw6kszbtyxgo.png

suat
images

Son düzenleme:
1x4

9/10
ilginçtir bir ben beğenemedim gidişatı herkes çok beğenmiş bölümü :)

@OzaN
ayoll bu carol arka sokaklardan suat a nekadar benziyor buruşuk suratlı ikiside :F:F:F:F

carol
glbbgpgejw6kszbtyxgo.png

suat
images
@OzaN ı değil @pompy i etiketleseydin arka sokakların uzmanı pompy dir :) pompy hemen bu diziye başla suat ın ikizi bu dizide oynuyormuş :)

Son düzenleme:
ilginçtir bir ben beğenemedim gidişatı herkes çok beğenmiş bölümü :)

@OzaN ı değil @pompy i etiketleseydin arka sokakların uzamnı pompy dizr :) pomp hemen bu diziye başla suat ın ikizi bu dizide oynuyormuş :)
hahhahaha hep aklıma suat geliyor nedense :F:F:F
constantinede ise özge pirincinin ikizi zed vardı her izlediğim yabancı dizilerde türk ünlülere benzeyen oyuncular var joseph morgan da kıvanc benzerliği mesala :F:F:F

hahhahaha hep aklıma suat geliyor nedense :F:F:F
constantinede ise özge pirincinin ikizi zed vardı her izlediğim yabancı dizilerde türk ünlülere benzeyen oyuncular var joseph morgan da kıvanc benzerliği mesala :F:F:F
aynen mesela brad pit e bakınca sanki kendimi aynada görüyorum :)) ikizim şöhret olmuş benim elimden tutan olmadı yoksa bende acayip bişey olurdum :))

hahahah ayy kendine pay çıkarmasan olmuyor :F:F:F
harcanıyorum burda kimsenin haberi yok :) kendime pay çıkarmam lazım benim kötü benzerlerim bile şöhreti yakalamış orjinal ben ise hakettiğim değeri görememişim gelde çatlama dünya adaletsiz :))

@cevaa haberin olsun , alexandra dadario bu diziye katılıyormuş ondan sonra sen şenliği gör :))