Aslan Kaçtı, Başakşehir Kovaladı: 2-2

Muslera beraberliği kurtardı. :)

Hamza Hoca Fener maçında olduğu gibi bu maçta da sınıfta kaldı. Sabri ve Yasin'i oyundan alması fiyasko bir hareket.

Hani Sabri'ye sakat deniliyor. Yasin niye çıkıyor oyundan adam ilerde top tutuyordu.

Çok önemli bir 2 puan kaybettik ama napalım yarış devam ediyor. Fener ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecez artık.

En kötü bugünse bugün de Galatasaray. :)

Hamza Bruma dururken Yasin'i niye çıkardın bilmiyorsan değişiklik yapma. Geçen maç çıkardığın 11, önceki maçlarda yapılan değişiklikler ve bu maçla birlikte çapını belli ettin. Al verdin işte şampiyonluğu bravo. Muslera'nın pozisyonu da net kırmızı kart Muslera zaten bunu göze alarak faul yaptı. Ama Hamit'in koşusu hakemi yanıltmış olabilir. Bruma'dan da bıktım artık defolsun gitsin Afrika'daki kabilesine.

Son pozisyonda Muslera 25 metre ilerde adam kaleye vurmuyorda kaleciyi geçmeye çalışıyor, böyle bişey yok ya :D

Bruma'nın 10 milyon € bonservis bedelini Fenerli Hamza'nın babası Parator ödesin.

Umut Bulut acilen gönderilmeli takımdan, adam zırf zarar ya tek yaptığı rakip savunmayı rahatsız etmek ve boş kaleye gol atmak, yetenek 0.

Kirmizi gormez, aleyhine penalti verilmez, sahasi kapanmaz, vergi odemez, borsada isleme kapatilmaz ve kuvezdeki bir yenidogan gibi korunur.

hamza hocadan bi cacık olmayacağı belli oldu gs hocası değil
keşke hikmet karaman ı en başta getirseydik be çok istiyordum
oyuna hamleleri çok yanlış yasin gibi adamı geçen maç oynatmadı bu maç çıkarıyo yasin takımın çalım atabilen dikine gidebilen ender adamlarından biri

bruma falan fos çıktı sabri reis çıkmış sakattı galiba ama şu tarık denen adamı görmeye bile tahammül edemiyorum

umut falan olmuyor ya bu kazmalarla işimiz zor

hamit altıntop efsanesi geri dönmüştür mükemmel oynuyor takımın en iyisi melo geldiğinde ne olacak bilmiyorum bu adam yedeğe çekilemez

hamza hocadan bi cacık olmayacağı belli oldu gs hocası değil
keşke hikmet karaman ı en başta getirseydik be çok istiyordum
oyuna hamleleri çok yanlış yasin gibi adamı geçen maç oynatmadı bu maç çıkarıyo yasin takımın çalım atabilen dikine gidebilen ender adamlarından biri

bruma falan fos çıktı sabri reis çıkmış sakattı galiba ama şu tarık denen adamı görmeye bile tahammül edemiyorum

umut falan olmuyor ya bu kazmalarla işimiz zor

hamit altıntop efsanesi geri dönmüştür mükemmel oynuyor takımın en iyisi melo geldiğinde ne olacak bilmiyorum bu adam yedeğe çekilemez
Hamitin yerine Melo olsaydı aga 2-2 bitmezdi bu maç adım kadar eminim taraftarı coşturması oyunu durgunlaştırması falan çok işimize yarayacaktı. İnşallah sahalara çabuk döner

Çok iyi oldu Galatasaray'ın bu kaybı, tebrikler Başakşehir. :)

Muslera'nın kırmızı kart görmemesi ise skandal...
net sarı kart topu ayağından açmış ve hamit yetişmişti zaten hamit olmasa net kırmızıydı

Hamitin yerine Melo olsaydı aga 2-2 bitmezdi bu maç adım kadar eminim taraftarı coşturması oyunu durgunlaştırması falan çok işimize yarayacaktı. İnşallah sahalara çabuk döner
hamit olmasa kesin yenilirdik adam mükemmel oynuyor 2008 deki haline döndü

fener maçında hakem bile kurtaramamisti Galatasarayı bu maçta hakem bir puan aldırmış iyi Galatasaray da gelişme var))