Allah devamini erdirir insaallah))))
İnşallah.
Allah devamini erdirir insaallah))))
İnşallah.
bu benim tuttuğum takım fenerbahçeye avantaj olduYukarıdaki yorumuma bakarmısın. Eee adalet er geç yerini buluyor. Başakşehir puanı hakediyor.
Hamitin yerine Melo olsaydı aga 2-2 bitmezdi bu maç adım kadar eminim taraftarı coşturması oyunu durgunlaştırması falan çok işimize yarayacaktı. İnşallah sahalara çabuk dönerhamza hocadan bi cacık olmayacağı belli oldu gs hocası değil
keşke hikmet karaman ı en başta getirseydik be çok istiyordum
oyuna hamleleri çok yanlış yasin gibi adamı geçen maç oynatmadı bu maç çıkarıyo yasin takımın çalım atabilen dikine gidebilen ender adamlarından biri
bruma falan fos çıktı sabri reis çıkmış sakattı galiba ama şu tarık denen adamı görmeye bile tahammül edemiyorum
umut falan olmuyor ya bu kazmalarla işimiz zor
hamit altıntop efsanesi geri dönmüştür mükemmel oynuyor takımın en iyisi melo geldiğinde ne olacak bilmiyorum bu adam yedeğe çekilemez
net sarı kart topu ayağından açmış ve hamit yetişmişti zaten hamit olmasa net kırmızıydıÇok iyi oldu Galatasaray'ın bu kaybı, tebrikler Başakşehir.
Muslera'nın kırmızı kart görmemesi ise skandal...
hamit olmasa kesin yenilirdik adam mükemmel oynuyor 2008 deki haline döndüHamitin yerine Melo olsaydı aga 2-2 bitmezdi bu maç adım kadar eminim taraftarı coşturması oyunu durgunlaştırması falan çok işimize yarayacaktı. İnşallah sahalara çabuk döner