- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
La olm ben ara gazci miyimNe diyim şimdi bilemedimİnsan biraz gaz verir
-Tapatalk-
La olm ben ara gazci miyimNe diyim şimdi bilemedimİnsan biraz gaz verir
-Tapatalk-
Sen zaten yoksun.ki bu konida ama biz devam ediyoruzAsıl ben olmazsan forum çok bos olur![]()
abiciğim ayy herşeyi bir kenara bırakalım kurtlar vadii show kanalında daha bir karizmatik oluyor yanı sırf kanalı show diye izleyenler olur yanıeski show tvden eser yok aslinda ama insanlarin major kanallara aliskanliklari var birde digiturk ve d smartta ilk kanallarda cok gerilerde deil tv 8 gibi oda avantaj
Destur cekBen Usta gibiyim varligim belli ediyor kendini@china_shangai
abiciğim ayy herşeyi bir kenara bırakalım kurtlar vadii show kanalında daha bir karizmatik oluyor yanı sırf kanalı show diye izleyenler olur yanı
bir erkek takım elbiseyle ayrı karizmatik görünür pijamayla ayrı
kurtlar vadisi diğer kanallarda pijama giymiş gibi oluyor
show da ise takım elbiseli o karizmatik havasıyla herkesi büyülüyorlar![]()
hahahaha ben bir bayan gözüyle dizilere bazen erkek benzetmei yapıyorum abiciğimDestur cek)))) kendini.benzettigin adama bak hadsiz melun 😉
😉
😉
😉
) )
😉
😉
😉
😉
😉
😉
😉
😉
😉
😉
😉 benzetme on numara bes yildiz
)))
Sen bizim beynimizsin abiLa olm ben ara gazci miyim))))) saka yaptim olm sen bizim nesemizsin sensiz forum hic olur mu
Cakirin istanbul sefiri olduktan sonra masada polat seyfo dayiya soyledigi kelamlarSen bizim beynimizsin abi@takas bilek ben gizliden gizliye kendini belli etmeyen istihbaratçı her ne bilgi varsa toplarım size getiririm sen değerlendirirsin takas vurur
Benzetme nası ?![]()
Senden daha güçlü beyin mi var abi hem tecrübe hem yaş farkından sen bizim beynimizsin Polat gibiCakirin istanbul sefiri olduktan sonra masada polat seyfo dayiya soyledigi kelamlar)))) estagfurallah bende daha beyin olmayi hak eden kardeslerim var
))))) ben olsa olsa kapi kulu olurum 😉
Ehliyet sınavını geçersin onda birşey yok aga direksiyonda nasılsın ?Yarın sınava girecek kardeşim maskeli ye ve varsa diğer arkadaslara Allah zihin açıklığı versin
Benimde haftaya ehliyet sınavı var
Sınavlar bitmek bilmiyor bıktım ya bi meslek sahibi olup ailemle mutlu mesut yaşayacağimiz günler gelecek mi acaba
iyi uykular agam fazla takılma uykunu al diyecemde şimdi uyumakda zor yine de uyumaya çalış sen 🙂Eyvallah agalar sağolun varolun ben yatiyorum iyi geceler
Abi ben geç uyurum erken kalkarim sıkıntı yok @china_shangai