Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

eski show tvden eser yok aslinda ama insanlarin major kanallara aliskanliklari var birde digiturk ve d smartta ilk kanallarda cok gerilerde deil tv 8 gibi oda avantaj
abiciğim ayy herşeyi bir kenara bırakalım kurtlar vadii show kanalında daha bir karizmatik oluyor yanı sırf kanalı show diye izleyenler olur yanı

bir erkek takım elbiseyle ayrı karizmatik görünür pijamayla ayrı:A
kurtlar vadisi diğer kanallarda pijama giymiş gibi oluyor:F:F:F
show da ise takım elbiseli o karizmatik havasıyla herkesi büyülüyorlar:A

Ben Usta gibiyim varligim belli ediyor kendini :A @china_shangai
Destur cek :))))) kendini.benzettigin adama bak hadsiz melun 😉:)😉:)😉:)😉:)) )

abiciğim ayy herşeyi bir kenara bırakalım kurtlar vadii show kanalında daha bir karizmatik oluyor yanı sırf kanalı show diye izleyenler olur yanı

bir erkek takım elbiseyle ayrı karizmatik görünür pijamayla ayrı:A
kurtlar vadisi diğer kanallarda pijama giymiş gibi oluyor:F:F:F
show da ise takım elbiseli o karizmatik havasıyla herkesi büyülüyorlar:A
:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉 benzetme on numara bes yildiz :))))

Destur cek :))))) kendini.benzettigin adama bak hadsiz melun 😉:)😉:)😉:)😉:)) )

:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉 benzetme on numara bes yildiz :))))
hahahaha ben bir bayan gözüyle dizilere bazen erkek benzetmei yapıyorum abiciğim :A:A:A
şimdi bazı erkeklerin fiziği okadar düzgün yakışıklı olurki huyuna suyuna iç güzelliğine bazen bakılmaz
bazende işte adamın iç güzelliği harikadır ama bazen tipinden dolayı kayp edebiliyor

kurtlar vadisi show kanalında daha yakışıklı fiziği daha düzgün:F
okadar yakışıklıkı yanı huyuna suyuna hiç bakılmıyor yanı senaryosuna bakılmadan o havası yetiyor
ama diğer kanallarda çok tipsizler iç güzelliği nekadar iyi olursa olsun
burda iç güzelliği senaryo olarak algılayabilirsin yani diğer kanallarda tipten kaybediyorlar :F:F:F

vadinin havası show kanalında bir başka abiciğim:love1::love1::love1:

La olm ben ara gazci miyim :)))))) saka yaptim olm sen bizim nesemizsin sensiz forum hic olur mu
Sen bizim beynimizsin abi :D @takas bilek ben gizliden gizliye kendini belli etmeyen istihbaratçı her ne bilgi varsa toplarım size getiririm sen değerlendirirsin takas vurur :A

Benzetme nası ? :D

Sen bizim beynimizsin abi :D @takas bilek ben gizliden gizliye kendini belli etmeyen istihbaratçı her ne bilgi varsa toplarım size getiririm sen değerlendirirsin takas vurur :A

Benzetme nası ? :D
Cakirin istanbul sefiri olduktan sonra masada polat seyfo dayiya soyledigi kelamlar :))))) estagfurallah bende daha beyin olmayi hak eden kardeslerim var :)))))) ben olsa olsa kapi kulu olurum 😉

Cakirin istanbul sefiri olduktan sonra masada polat seyfo dayiya soyledigi kelamlar :))))) estagfurallah bende daha beyin olmayi hak eden kardeslerim var :)))))) ben olsa olsa kapi kulu olurum 😉
Senden daha güçlü beyin mi var abi hem tecrübe hem yaş farkından sen bizim beynimizsin Polat gibi :D takas Memati ben Abdülhey :A Hiç ona göre söylememiştim :D Bizde senaryo yazacak tip var demek :D

Gerçi ben bu forumda Güllü Erhandan başka birisi olamam sadece abartma :A

BtvYN-EIgAEnKez.jpg

Polat şaşmaz yine ordan burdan etkilenip sacmalamis yorumların birbirini tutmuyor
Vadi bitsin diyen izlemesin vadimiz süper gidiyor aynen böyle devam nabız yokluyorum bu bölüm çok fazla beğenildi maçlardan kurtulalim cosariz her şeye rağmen
Vadinin tek kanalı show tv dir gerisi hikaye
Show vadinin yuvası evidir inşallah döneriz artık bitsin bu hasret
Aslında Acun vadiye hakettiği değeri sonuna kadar verir ama tv8 dezavantaj hiç gerek yok
Sezon Sonu Acun kesin talip olacak adım gibi eminim
Bu arada kanal d nin sitesindeki o rekor izlenme oranının sebebi bu hafta resmi youtube kanalına bölüm geç yüklendi o yüzden millet ordan yüklenmiş
Vadi farkı deyip geçmek lazım :)

Yarın sınava girecek kardeşim maskeli ye ve varsa diğer arkadaslara Allah zihin açıklığı versin
Benimde haftaya ehliyet sınavı var
Sınavlar bitmek bilmiyor bıktım ya bi meslek sahibi olup ailemle mutlu mesut yaşayacağimiz günler gelecek mi acaba

Yarın sınava girecek kardeşim maskeli ye ve varsa diğer arkadaslara Allah zihin açıklığı versin
Benimde haftaya ehliyet sınavı var
Sınavlar bitmek bilmiyor bıktım ya bi meslek sahibi olup ailemle mutlu mesut yaşayacağimiz günler gelecek mi acaba
Ehliyet sınavını geçersin onda birşey yok aga direksiyonda nasılsın ?

Resmi hesaba geç yüklenince farklı adreslere yüklenmiş izlenme oranları baya dağılmış ama yinede 400 bini geçmiş helal