10 Mart 2015 Salı Reyting Sonuçları

Aşk Yeniden çok iyi gitmiş yine. :love1:
Kara Kutu ve Racon da çok kötü sonuçlar almış, böyle giderlerse sonları yakın görünüyor.

aşk yeniden özet totel ve ab gruplarında 6 ortalama reyting alıyor
insanlar 1 saat vakitleri olmasına rağmen oturup özeti izlemişler
karakutu ve racon yada salı gününe başka yeni başlayacak olan diziler ayoll salıya dizi falan koymayın bu ne saçmalıktır aşk yenidenin özeti 2 gruptada 7 reyting alıcak nerdeyse totelde kaderimin yazıldığı günün reytingini yakalamış ab gurubunda ise geçmiş özet reytinglerle
ben raconun karakutunun yapımcıları olsam yayından kaldırılmayı beklemem şu dakikada hemen dizileri çekerdim salı gününden
hatta kaderimin yzıldığı günde çeksin
aşk yenidenin şu özet reytinglerinin saçmalığını bana kimse anlatamaz 😵
Biz de mesela özeti izledik kanal değiştirmedik çok izlenen dizilerin özeti tabiiki çok izlenir gayet normal bir şey bu. Hele ki dizi komediyse özeti de gayet izlenir. Dikkat ettiysen komedi dizisi ya da programlarının özeti hep çok izleniyor. :)

Biz de mesela özeti izledik kanal değiştirmedik çok izlenen dizilerin özeti tabiiki çok izlenir gayet normal bir şey bu. Hele ki dizi komediyse özeti de gayet izlenir. Dikkat ettiysen komedi dizisi ya da programlarının özeti hep çok izleniyor. :)
ayoll bu dizinin normal reytingi 6 olması gerekirdi :F:F:F
10 üstü reytingler nedir öyle özeti 6 reytingi geç cnm normal reytingi 6
özeti 4 olmalıydı ama fox tv bu sezon çok tuhaflaştı normal sıradan bir kanalın ne koysan koy 10 alması çok tuhaf çizgi film koysunlar bence
totel 10 ab 12 alır :F:F:F
karagül dışında hiçbir dizisi o abartılı reytingleri hak etmiyor🙂

Racon'dan bu kadar kötü bir başlangıç beklemiyordum. Bol tekrarla gün değişikliği yapmazlarsa birkaç bölüm sonra biter.

Kara Kutunun da bu kadar kötü olmasını beklemezdim çok sağlam kurgusu ve Serdar Akar imzası vardı demek ki insanlarımız 'en derune' dizileri seviyor yapacak birşey yok.

Diyorumda Atv de dizi izlenilmiyor.En iyisi Karadayı 4 sezon devam etsin)

Survivor iyi gidiyor, Filinta yükselmiş, Aşk Yeniden'i tebrik ediyorum, o kadar dizi arasında çok iyi reyting alıyor.:)

aşk yeniden çok yüksek oran almış şaşırıyorum bu dizinin bu kadar yüksek rtg almasına
survivor 8 rtg alarak çok iyi gitmiş
ütopya ab de 2.8 rtge yükselmiş iyi gidiyo yarışma
racon ve kara kutu pek iyi başlayamamış

Aşk yenidene balon diyenlee oturup kendi dizilerine baksinlar canikom ! Ayol diziyi herkes izliyor ve biliyor hiç dizi izlemeyen arkadaşım bile bunu izliyor bi güzelliği varki izleniyor yani :)
Ask Yeniden düşman catlatmaya devam ediyor :A :A :A :A

Kara koli iyiydi beaa yiğidi öldür hakkını yeme ))) racona bakmadım sıra onda.

ergen ve kadın dizilerinin sisteminde böylesine erkek işlerinin izlenme ihtimali yoktu zaten tamda beklediğim gibi sonuçlar gelmiş hem kara kutu hem racona yazık olacak
racon umutsuz vaka ama kara kutu belki ufakta olsa yükselir mi zor o da

bu sistem devam ettiği sürece biz ergen ve kadın dizilerine kalacaz

Kara Kutu ve Racon iyi başlayamamışlar maalesef. Kara Kutu belki biraz yükselir de Racon'un işi zor gibi..

Aşk Yeniden ve Survivor'a da tebrikler, iyi gitmişler. :)