Biz de mesela özeti izledik kanal değiştirmedik çok izlenen dizilerin özeti tabiiki çok izlenir gayet normal bir şey bu. Hele ki dizi komediyse özeti de gayet izlenir. Dikkat ettiysen komedi dizisi ya da programlarının özeti hep çok izleniyor.aşk yeniden özet totel ve ab gruplarında 6 ortalama reyting alıyor
insanlar 1 saat vakitleri olmasına rağmen oturup özeti izlemişler
karakutu ve racon yada salı gününe başka yeni başlayacak olan diziler ayoll salıya dizi falan koymayın bu ne saçmalıktır aşk yenidenin özeti 2 gruptada 7 reyting alıcak nerdeyse totelde kaderimin yazıldığı günün reytingini yakalamış ab gurubunda ise geçmiş özet reytinglerle
ben raconun karakutunun yapımcıları olsam yayından kaldırılmayı beklemem şu dakikada hemen dizileri çekerdim salı gününden
hatta kaderimin yzıldığı günde çeksin
aşk yenidenin şu özet reytinglerinin saçmalığını bana kimse anlatamaz 😵
ayoll bu dizinin normal reytingi 6 olması gerekirdiBiz de mesela özeti izledik kanal değiştirmedik çok izlenen dizilerin özeti tabiiki çok izlenir gayet normal bir şey bu. Hele ki dizi komediyse özeti de gayet izlenir. Dikkat ettiysen komedi dizisi ya da programlarının özeti hep çok izleniyor.
Kara kutu yükselmesin hiç Ak partinin dizisi çünküKara Kutu ve Racon hiç iyi başlamamış. Umarım yükselir iki yapımda.
hahaha kanal d golü yedi hemde kendi kalesine gol attıKara koli iyiydi beaa yiğidi öldür hakkını yeme ))) racona bakmadım sıra onda.
İlerde artar ))) ilk hafta kimse bakmaz tekrar koysaydı iyi olurdu küçük ağada pazarteside iyi iş görürdü 20 dehahaha kanal d golü yedi hemde kendi kalesine gol attı
ama beş kardeşte ne varsaİlerde artar ))) ilk hafta kimse bakmaz tekrar koysaydı iyi olurdu küçük ağada pazarteside iyi iş görürdü 20 de
o dizi tam pt 2 lik koy saat 23.00 a yayınla 1 saat hem izleni,r hemde daha güzel olur, o dizide güzel ama saat 22-23 gibi başalamalı,küçük ağa da pazartesi 20 de iş görürdü.ama beş kardeşte ne varsa
evet ama ay yapımdan korkuyor kanal do dizi tam pt 2 lik koy saat 23.00 a yayınla 1 saat hem izleni,r hemde daha güzel olur, o dizide güzel ama saat 22-23 gibi başalamalı,küçük ağa da pazartesi 20 de iş görürdü.