Aynen.o şişko kadın çok yapmacık geliyor bazenneyse şu an izliyom gelinlik seçiyoz
Aynen.o şişko kadın çok yapmacık geliyor bazenneyse şu an izliyom gelinlik seçiyoz
keşke zngin rolünde gelmeyeydi .Aynen.En güzel kısımları birazdan Daye hatununu görecen.
![]()
Zengin tipleme değil sadece o kadında çok şey var bölümü bitirdikten sonra 6. bölüm fragmanını izle.keşke zngin rolünde gelmeyeydi .
ağaç aynı ağaç çimen aynı çim![]()
tamam dur mutfağı işgal ettikZengin tipleme değil sadece o kadında çok şey var bölümü bitirdikten sonra 6. bölüm fragmanını izle.![]()
Mukaddes iyi çatladı dün haha.tamam dur mutfağı işgal ettik![]()
daha yni geldik yemeğe durMukaddes iyi çatladı dün haha.Düğün yemeği sürprizi de çok komikti.
![]()
çok güzel bitti haftaya balayı varMukaddes iyi çatladı dün haha.Düğün yemeği sürprizi de çok komikti.
![]()

ben bu hafta izlemedim ya netten izlicem inşallahçok güzel bitti haftaya balayı varfragman da çok iyi gara meryem glmiş
ertan da geliyi işleer karişici
en komik sahneler fatihin selimle konuştuğu sahnelrdi ekranlar ilk defa tatlişko bir selim gördü@destere örnk alsın
@Çiğdem- @cookies @vadikızı @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 43726 Ekli dosyayı görüntüle 43727
Konuşulur tabii valla ben pek oyunculuğunu beğenmiyordum ama bayağı şaşırtıyor beni.bu arada sosyal medyada konuşşulmada meryemimle serenay sarıkaya dan sonra 3.sıraya gelmiş buğra gülsoyçağatayı geçmiş @Çiğdem- gibi kızlar sapık sapık hayaller kurup paylaşıyormuş adamla ilgili
@destere @mrt-06 @sokak sanati @aserat54 @MelankoliK @cookies @vadikızı
Hahaha super sahnelerdi bölümü az once izledimçok güzel bitti haftaya balayı varfragman da çok iyi gara meryem glmiş
ertan da geliyi işleer karişici
en komik sahneler fatihin selimle konuştuğu sahnelrdi ekranlar ilk defa tatlişko bir selim gördü@destere örnk alsın
@Çiğdem- @cookies @vadikızı @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 43726 Ekli dosyayı görüntüle 43727
adamın adı jenerikte hep varidi tabi geliciHahaha super sahnelerdi bölümü az once izledim![]()
Fragmana göre Ertan geliyi .ss .ss![]()
Aa adamin adı ne ayol tabi ben jenerigi izlemedigim için .ssadamın adı jenerikte hep varidi tabi gelici![]()
mert öcalAa adamin adı ne ayol tabi ben jenerigi izlemedigim için .ss![]()
![]()
Muhteşem Yüzyıldaki Daye hatun ))) orada hatunların başıydı bu kadın fenadır kendileri )))