dizilerinin yarısı @Çiğdem- ile ortak olduğuna göre 10 dizilik parlak oğlan izliyin demekBaşlardım da yayın akışım dolu: sen gibi ben de haftada 20 tane dizi izliyorum bunun yarısı ortak zaten
dizilerinin yarısı @Çiğdem- ile ortak olduğuna göre 10 dizilik parlak oğlan izliyin demekBaşlardım da yayın akışım dolu: sen gibi ben de haftada 20 tane dizi izliyorum bunun yarısı ortak zaten
hiçbiri hgwtasda parlak oğlanın parlakları yataga atmasına eş değer değildizilerinin yarısı @Çiğdem- ile ortak olduğuna göre 10 dizilik parlak oğlan izliyin demek
o çinlinin neresi parlakhiçbiri hgwtasda parlak oğlanın parlakları yataga atmasına eş değer değil
ırkçı çinlilerde alıcısı vardır belkio çinlinin neresi parlak
sadece ilk bölümü izleyeceğimi söyledim öyle fazla umuda kapılmahahahah izlediğin için çok tşşk ederim cnm yalnız brakmadın beni
o kızı öldürmüyorlar yiyorlar
gotham ve forever gibi bu dizide her bölüm farklı suçlular oluyor ama burdakı suçlular insan kılığına girmiş yaratıklar polisiyeyi fantastikle güzel birleştirmişler izlemeye devam et bence beğenirsin tarzına uyuyor 🙂🙂🙂
@xemrexxx bak ricamı kırmıyor destere centilmenlik gör
artık çinlilerlemi oynaşmaya başladın )tip yok @Çiğdem- in hoşlandığı üzere kas hayvanı da değil
aaaaa brakdınmı diziyi yanı ne çabukksadece ilk bölümü izleyeceğimi söyledim öyle fazla umuda kapılma
hem her bölüm gül gibi kızlar vampirlere iblislere yem olacaksa ben o diziyi ne yapayım oğlanlara bişey olmuyor pembe patili kızı isterim onu tekrar diriltirlerse devam
artık çinlilerlemi oynaşmaya başladın )
ne hafıza var sendeBen grimmin ilk 6-7bölümünü izlemiştim hatta senle sen foruma ilk geldiğin gün konuşmuşuz
https://fav10.net/forum/threads/the-originals-1-sezon-yorumları.201140/page-4#post-1624559
bir bölüm dedim ya o da hatrın içinaaaaa brakdınmı diziyi yanı ne çabukk
hahahah doğru cnm constantinayı izle yeterlı girimin ilk bölümüne baktığın içinde tşşk bunla yetinicez artıkne hafıza var sende
ben olsam çoktan unutmuştum ne zaman ne dediğimi
aslında bu şekilde güçlü hafıza bazen işe yarıyor bak şimdi @Çiğdem- mahcup oldu zamanında bir kamyon yazı yazmışsınız şimdi sana diziye başla diyor )
bir bölüm dedim ya o da hatrın için
hem contantine hem bu üstüste çekilmez ikiside aynı tür yeterli bir tanesi constantine yeni başlamış hem onu izlemek kolay bu grimm ise artık bayatlamış durumda
z. nation u naptın 7. bölümü unutmahahahah doğru cnm constantinayı izle yeterlı girimin ilk bölümüne baktığın içinde tşşk bunla yetinicez artık
Yok hacı ben izlemiyorum ama bir zamanlar bakmışlığım vardı sen bak demiştin .Forumda Grimm'i ilk keşfeden benimdir ve bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Keşfettiğim sırada kimse izlemiyordu. Hatta @AlemTo'ya da tavsiye etmiştim, o da izliyordu.
Sevmiştin diye hatırlıyorum, kaptırıp gitmiştin. Sonradan bıraktın tabi.Yok hacı ben izlemiyorum ama bir zamanlar bakmışlığım vardı sen bak demiştin .
O zamanlar yabancı dizi kültürümüz yoktu hacıSevmiştin diye hatırlıyorum, kaptırıp gitmiştin. Sonradan bıraktın tabi.
İzlediğim yabancı dizileri genelde çok izlemeden bırakıyorum ama yine de gözlemlediğim kadarıyla çok iyi yabancı diziler var.O zamanlar yabancı dizi kültürümüz yoktu hacı
bu forumda hemen hemen tüm diziler var izlediğimiz bölümleri bölüm bölüm yorum yapıyoruz sende 1.sezon 2.bölüm izledim veya 3.bölüm izledim diye izlediğin bölümlerin düşüncelerini burada belirtebilirsin cnmHem polisiye hem de fantastik dizinin artık baydığını düşünürken ikisinin birleştirilmesiyle fazlasıyla orjinal bir iş çıkarılmış,güzel dizi...
sıcağı sıcağına ilk 2 bölüm gelsin o zamanbu forumda hemen hemen tüm diziler var izlediğimiz bölümleri bölüm bölüm yorum yapıyoruz sende 1.sezon 2.bölüm izledim veya 3.bölüm izledim diye izlediğin bölümlerin düşüncelerini burada belirtebilirsin cnm
her bölümü izledikçe ayrı ayrı🙂🙂🙂
ben tam bir fantastik tutkunuyum yılda 20 tane falan fantastik dizilerim oluyor ve polisiye sevmiyorum ama bu dizi fantastikle polisiyeyi çok iyi harmanlamış gerçekten ilerki bölümelr ve sezonlarda dizi gittikçe güzelleşiyor cnm devam etmeni öneririm benden baska bu forumda izleyen yoktu oyüzden başlamana sevindim 🙂🙂🙂sıcağı sıcağına ilk 2 bölüm gelsin o zaman
İlk bölüm az önce belirttiğim gibi, konu itibariyle fazlasıyla orjinal olmayı başarmış bana göre, ama yine de Amerikan kültürüne aşina biri olarak isimlerin efsane ve masal karakterlerinden alınması dikkatimden kaçmadı ve bende ciddiyetini zedeledi biraz, yine de beğendim ve ikinci bölümü de izledim.
İkinci bölüm birinci bölümden daha da iyiydi, kurgu her ne kadar zayıf gibi görünse de efekt ve abartının azlığı inandırıcılığı güçlendirmiş, üçüncü bölümü de izlemeyi düşünüyorum, güzel ilerliyor.