- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
bizim döneklerle işimiz olmaz
Ne döneklik yapmışım abi ben hep sizinleydimbizim döneklerle işimiz olmaz)))))))))))))))))))))
tabi bu saatlerde survıvor yok boşluğu bizimle doldurNe döneklik yapmışım abi ben hep sizinleydim![]()
Turabin seni bekliyo git Survivor konusunaNe döneklik yapmışım abi ben hep sizinleydim![]()
Hayalinizde göremezsiniz bu sene şampiyon Galatasaray.beşiktaşım yeniyor şampiyon beşikt(aşk)![]()
babam galatasarayın yenmesini istiyor fenerin şampiyonluk umudu bitiyormuş yenilirse beşiktaşa daha hayırlı olucakmış galatasarayın yenmesi sizi tutuyoruz bizHayalinizde göremezsiniz bu sene şampiyon Galatasaray.Bu aksam ki maçı alırsak kimse tutamaz bizi
-Tapatalk-
Evet @Polat Şaşmaz biz sizi tutuyoruzbabam galatasarayın yenmesini istiyor fenerin şampiyonluk umudu bitiyormuş yenilirse beşiktaşa daha hayırlı olucakmış galatasarayın yenmesi sizi tutuyoruz biz![]()
Babana soyle komşusuna gulene başına aynisi gelir diye bir atasözü vardı onu soylebabam galatasarayın yenmesini istiyor fenerin şampiyonluk umudu bitiyormuş yenilirse beşiktaşa daha hayırlı olucakmış galatasarayın yenmesi sizi tutuyoruz biz![]()
Seneye artık
Bak bak bak laflara bakTurabin seni bekliyo git Survivor konusuna))
-Tapatalk-
eyvallah abi 🙂
abi ilginç bir durum vadicilerdende fenerli olanlar vardır ellam 😉KADİR BU KONUDA SENLE BEN Mİ SADECE FENERLİYİZ)))))))))
![]()
![]()
TAKAS POLAT ŞAŞMAZ MASKELİ APPULEOO LEGOLAS WESTXCOST XANTİER VADİKIZI HEPSİ GS Lİ SEN BEN FB Lİ 34RCP ÇİĞDEM BJK Lİ MASTER.1000 HANGİ TAKIMLI BİLMİYORUM SÜRGÜNÜM BJK LI BEN BAŞKA FB Lİ BİLMİYORUM SENİN BİLDİĞİN VARSA SÖYLE @-KADİR- BATUHANKARALAR FENERLİ