uzağım evet ben sevmem maç izlemesini falan ama milli maçlarıabla futbola uzak olduğun belli kullandığın cümleler sempatik geldi onun için söyledim 🙂
izlerim tabii😉
uzağım evet ben sevmem maç izlemesini falan ama milli maçlarıabla futbola uzak olduğun belli kullandığın cümleler sempatik geldi onun için söyledim 🙂
fener 0-5 GALATASARAYerkekler derbi ne olur sizce gs mi fenermi
banko fener evi arabayı sat fenere oyna o derece zengin olursunerkekler derbi ne olur sizce gs mi fenermi
takasımmmmmmmmm afferiimmm bencede cimbom alırfener 0-5 GALATASARAY
Yok aga ya ben aslında doğuştan Galatasarayliyim paralelci Hakanı seviyoduk o günlerde sonra amcam hocalarim baskı yaptı değiştirdik gibi oldu sonra aklıma geldi lan olm ben küçükken Gakatasarayliydim döneklik yapmadım mi diye yeniden eski takimima döndümhadi lan ordan daha düne kadar zırt pırt takım değiştiriyodun
size polat şaşmazla ilgili büyük bi gerçeği açıklıyorum bu çocuk foruma ilk geldiği zamanlar fenerliydi sonradan gs li yaptık![]()
her zaman her yerde olduğu gibi burda da Galatasaraylılar fazlalıktatakasımmmmmmmmm afferiimmm bencede cimbom alır
nerden dönersen dön dönek derler ÇDDDDDDDDDYok aga ya ben aslında doğuştan Galatasarayliyim paralelci Hakanı seviyoduk o günlerde sonra amcam hocalarim baskı yaptı değiştirdik gibi oldu sonra aklıma geldi lan olm ben küçükken Gakatasarayliydim döneklik yapmadım mi diye yeniden eski takimima döndüm
-Tapatalk-
evet cimbomluyum benher zaman her yerde olduğu gibi burda da Galatasaraylılar fazlalıkta
nerden dönersen dön dönek derler ÇDDDDDDDDD![]()
3-1 yaz oraya aslan diye anlayan anladıerkekler derbi ne olur sizce gs mi fenermi
yakışır ablama helal olsunevet cimbomluyum ben
3-1 mi fenermi alacak diyosun3-1 yaz oraya aslan diye anlayan anladı
-Tapatalk-
Ya aga küçüktük o zamanlar değiştirdik ne var bundaher zaman her yerde olduğu gibi burda da Galatasaraylılar fazlalıkta
nerden dönersen dön dönek derler ÇDDDDDDDDD![]()
😉tşk ederim kendimi bildim bileli cimbomluyum benyakışır ablama helal olsun![]()
Aslan alır diyorum3-1 mi fenermi alacak diyosun
hee tmm inşallah cimbomum alacakAslan alır diyorum
-Tapatalk-
abi ben şahsen berabere kalmasını isterim@34rcp44 bir bediktasli olarak yarin ki mac ne olur kardesim))))
@takas sende fenerlilere ortam hazirliyosun he@Polat Şaşmaz aga ayıp ayıp bizde bilmiyoruz diye ahkam kesiyorsun demek fenerliydin ah bee nasıl bu hale geldin vay dönek vay
@takas aga bilgi için teşekkürler![]()