Zaten bende başta ismail hoca olmasından dolayı böyle rahat konuşuyorumNe yapayim arkadas acemi kaleciler gibi hep boşa cikiyor))))))) bizede dokunmak kaliyor😉)))))))
Tek korkum o 😉)))
Zaten bende başta ismail hoca olmasından dolayı böyle rahat konuşuyorumNe yapayim arkadas acemi kaleciler gibi hep boşa cikiyor))))))) bizede dokunmak kaliyor😉)))))))
Tek korkum o 😉)))
aga populizm yapmaya gerek yok şimdi 😀 18 saat kaldı şurda bakalım görüşecez @Polat Şaşmaz aga senin futbol konusundaki yorumların çok tehlikeli her an karşı tarafı kırabilme hakaret etme potansiyeli görüyorum dikkatli ol derimsizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar aga unutma![]()
biliyorum canım erkeklerin en büyük zevkidir bu demek futboldaabla futbolsuz bir yaşam düşünülemez ya en sevdiğim şey futbol oynamak izlemek konuşmakbununla eşdeğer sadece vadiyi koyarım
kesinlikle aga çok tecrübesiz bi hoca ve stresli aynı zamanda çünkü biliyor ki kaybederlerse işleri bitecek o yüzden çok büyük stresli olacaklar aynı kadıköydeki şampiyonluk maçı gibi ve Allah'ın izniyle yüce Rabbimizin izniyle yine istediğimizi alacaz yani galibiyetiYarın ki maçta en büyük avantajımız ismail kartalsağ olsun kendileri sayesinde maçı alacağız
![]()
abi bu gerçek değişmez gs yi her zaman yeneriz biz sıkıntı yok rakibimiz gs olduğu için çok rahatım maç 3 farkla biter diyorum 🙂Ne yapayim arkadas acemi kaleciler gibi hep boşa cikiyor))))))) bizede dokunmak kaliyor😉)))))))
Tek korkum o 😉)))
kaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbolbiliyorum canım erkeklerin en büyük zevkidir bu demek futbolda
oynuyorsun bugüne kadar kaç gol attın
Çok doğru tahmin ettin aga futbol konusunda çok kalp kirarim [emoji51]aga populizm yapmaya gerek yok şimdi 😀 18 saat kaldı şurda bakalım görüşecez @Polat Şaşmaz aga senin futbol konusundaki yorumların çok tehlikeli her an karşı tarafı kırabilme hakaret etme potansiyeli görüyorum dikkatli ol derim![]()
nerde maç yapıyorsanız artık ordan bahsediyorum cnm oo ne güzelkaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbol![]()
aga yalnız soru bombaydı yine iyi kurtarıp bir cevap verdin koptumkaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbol![]()
hadi lan ordan daha düne kadar zırt pırt takım değiştiriyodunÇok doğru tahmin ettin aga futbol konusunda çok kalp kirarim [emoji51]
-Tapatalk-
ne dedim ki ayolaga yalnız soru bombaydı yine iyi kurtarıp bir cevap verdin koptum
şu an
@vadikızı abla gece gece iyi güldürdün 🙂
hımm öylemii keşke görebilsem
agaaaaaaaga yalnız soru bombaydı yine iyi kurtarıp bir cevap verdin koptum
şu an
@vadikızı abla gece gece iyi güldürdün 🙂
aga biz burda işin gırgırındayız da futbol için falan bu kadar keskin olmak doğru değil hiç değmez tabi takılmak kızdırmak bunlar işin doğasında var ama kantarın topuzunuda kaçırmamak lazım 🙂Çok doğru tahmin ettin aga futbol konusunda çok kalp kirarim [emoji51]
-Tapatalk-
Dur bir bakayım videoları silmedilerse link atayım.ne dedim ki ayol
3-4 sene öncesine kadar hep kaleci olurdum kaleciligim iyidir. Eğer takim fark yerse son dakikalarda riskli dakikalarda falan beni forvete alırlardı gecerdim forvete golleri yagdiririmkaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbol![]()
abla futbola uzak olduğun belli kullandığın cümleler sempatik geldi onun için söyledim 🙂ne dedim ki ayol
aynen aga kalp kırmaya değmez cılkını çıkarmamak lazımaga biz burda işin gırgırındayız da futbol için falan bu kadar keskin olmak doğru değil hiç değmez tabi takılmak kızdırmak bunlar işin doğasında var ama kantarın topuzunuda kaçırmamak lazım 🙂