Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar aga unutma :D
aga populizm yapmaya gerek yok şimdi 😀 18 saat kaldı şurda bakalım görüşecez @Polat Şaşmaz aga senin futbol konusundaki yorumların çok tehlikeli her an karşı tarafı kırabilme hakaret etme potansiyeli görüyorum dikkatli ol derim :A

Yarın ki maçta en büyük avantajımız ismail kartal :) sağ olsun kendileri sayesinde maçı alacağız :)
kesinlikle aga çok tecrübesiz bi hoca ve stresli aynı zamanda çünkü biliyor ki kaybederlerse işleri bitecek o yüzden çok büyük stresli olacaklar aynı kadıköydeki şampiyonluk maçı gibi ve Allah'ın izniyle yüce Rabbimizin izniyle yine istediğimizi alacaz yani galibiyeti

biliyorum canım erkeklerin en büyük zevkidir bu demek futbolda
oynuyorsun bugüne kadar kaç gol attın
kaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbol :D

aga populizm yapmaya gerek yok şimdi 😀 18 saat kaldı şurda bakalım görüşecez @Polat Şaşmaz aga senin futbol konusundaki yorumların çok tehlikeli her an karşı tarafı kırabilme hakaret etme potansiyeli görüyorum dikkatli ol derim :A
Çok doğru tahmin ettin aga futbol konusunda çok kalp kirarim [emoji51]

-Tapatalk-

kaç gol attın derken halı sahadan bahsediyosun galiba valla hiç saymıyorum atıyoruz işte ayıptır söylemesi çok iyi top oynarım çocukluğumuzda maçtan başka bişey yapmadık ben hiç bilgisayar oyunduru falan filan sevmem oynamam varsa yoksa futbol :D
nerde maç yapıyorsanız artık ordan bahsediyorum cnm oo ne güzel
ya bende veleybol oynamasını severdim

aga yalnız soru bombaydı yine iyi kurtarıp bir cevap verdin koptum
şu an :F:F:F
@vadikızı abla gece gece iyi güldürdün 🙂

-Tapatalk-
hadi lan ordan daha düne kadar zırt pırt takım değiştiriyodun :kiki:

size polat şaşmazla ilgili büyük bi gerçeği açıklıyorum bu çocuk foruma ilk geldiği zamanlar fenerliydi sonradan gs li yaptık :F

-Tapatalk-
aga biz burda işin gırgırındayız da futbol için falan bu kadar keskin olmak doğru değil hiç değmez tabi takılmak kızdırmak bunlar işin doğasında var ama kantarın topuzunuda kaçırmamak lazım 🙂

3-4 sene öncesine kadar hep kaleci olurdum kaleciligim iyidir. Eğer takim fark yerse son dakikalarda riskli dakikalarda falan beni forvete alırlardı gecerdim forvete golleri yagdiririm :D Ah be arkadaşım gitti Trabzona yine konuşuyoruz. Şimdide arkadaşlarım var 21-22 yaslarinda ki hafizlarla takilirim ama hic biri onun yerini tutmaz :D (Siz en bastacimsiniz aga sizle onları bir tutmuyorum :D) Ona söyleyim de bu foruma gelsin benim gibi fanatik Vadici :D Trabzonspor fanatiği :A neyse boyle gidersek konu Vadi konusu olmaktan çıkacak

-Tapatalk-

aga biz burda işin gırgırındayız da futbol için falan bu kadar keskin olmak doğru değil hiç değmez tabi takılmak kızdırmak bunlar işin doğasında var ama kantarın topuzunuda kaçırmamak lazım 🙂
aynen aga kalp kırmaya değmez cılkını çıkarmamak lazım

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy