parlakları elden kaırıyom diye üzülüyom demiyo daaman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendi
parlakları elden kaırıyom diye üzülüyom demiyo daaman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendi
Film yapmalilarEkli dosyayı görüntüle 43537
uyuma for @Çiğdem- çatla ulusoyist isimli bir fancık paylaşmış @destere @vadikızı @gizem ak @sokak sanati @Bully @gözlemci @cookies
Çağatay yeni film yapıyormus yazın
Uyum güzel ama Meryem oyunculuğuyla ezer ÇagatayıEkli dosyayı görüntüle 43537
uyuma for @Çiğdem- çatla ulusoyist isimli bir fancık paylaşmış @destere @vadikızı @gizem ak @sokak sanati @Bully @gözlemci @cookies
ne kadını bee şeyi olan kadın olurmus bu kadın falan değil cnm makyaj süren erkek️️ @braveselly 4 sa.4 saat önce
meryem uzerli ne guzel kari ..k onu kabul etmeyen kocanin koyunu si..yim
0 yanıt 2 favori
kadın ddiğin böyle olacak @Çiğdem- gibi kıskanç olmicek @cookies @vadikızı @gözlemci @sokak sanati @destere
Ne bu yaa tamam haklıda ,onun kocasının yerinde olsam onu aldatırdım )))️️ @braveselly 4 sa.4 saat önce
meryem uzerli ne guzel kari ..k onu kabul etmeyen kocanin koyunu si..yim
0 yanıt 2 favori
kadın ddiğin böyle olacak @Çiğdem- gibi kıskanç olmicek @cookies @vadikızı @gözlemci @sokak sanati @destere
de get kıskanç şeyne kadını bee şeyi olan kadın olurmus bu kadın falan değil cnm makyaj süren erkek
hhahahah ben kurtulduğuma şükrediyorum beee@Çiğdem- my izlemiyorum diye yalan atmış ahan da @Çiğdem- i buldum
@destere @cookies @vadikızı @yatutarsa @gizem ak
zehra ask'ın @zevrak01 2 sa.2 saat önce
Muhteşem yüzyıl izleme sebebim okan yalabık burak özçivit ve mehmet günsur
0 yanıt 2 favori
de get bir daha o ka parlağı hangi dizidee görücen üzülmüşündür senhhahahah ben kurtulduğuma şükrediyorum beee
hadi oradan bee jensenim onları gördüğü yerde kaçacak delik arar bencemiami d otobüslrin arkası my li imi @Çiğdem- çatla jensen meryemi ya da nuru görüp aşık olur kesin.
@destere @cookies @vadikızı @yatutarsa @mrt-06 @Bully @gözlemci @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 43640
seni görmici ki kaçsınhadi oradan bee jensenim onları gördüğü yerde kaçacak delik arar bence