parlakları elden kaırıyom diye üzülüyom demiyo daaman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendi![]()
parlakları elden kaırıyom diye üzülüyom demiyo daaman anne oğulu canlandırmasınlar yoka meryemi alır bu çocuk bizim ülkemizde anne oğul oynayan kişiler azıtıyor malesef yağmur atacanda pınarın çocuğuydu kadınla evlendi![]()
Film yapmalilarEkli dosyayı görüntüle 43537
uyuma for @Çiğdem- çatlaulusoyist isimli bir fancık paylaşmış
@destere @vadikızı @gizem ak @sokak sanati @Bully @gözlemci @cookies
Çağatay yeni film yapıyormus yazın
Uyum güzel ama Meryem oyunculuğuyla ezer ÇagatayıEkli dosyayı görüntüle 43537
uyuma for @Çiğdem- çatlaulusoyist isimli bir fancık paylaşmış
@destere @vadikızı @gizem ak @sokak sanati @Bully @gözlemci @cookies
ne kadını bee şeyi olan kadın olurmus bu kadın falan değil cnm makyaj süren erkek️️ @braveselly 4 sa.4 saat önce
meryem uzerli ne guzel kari ..k onu kabul etmeyen kocanin koyunu si..yim
0 yanıt 2 favori
kadın ddiğin böyle olacak @Çiğdem- gibi kıskanç olmicek@cookies @vadikızı @gözlemci @sokak sanati @destere
Ne bu yaa tamam haklıda ,onun kocasının yerinde olsam onu aldatırdım )))️️ @braveselly 4 sa.4 saat önce
meryem uzerli ne guzel kari ..k onu kabul etmeyen kocanin koyunu si..yim
0 yanıt 2 favori
kadın ddiğin böyle olacak @Çiğdem- gibi kıskanç olmicek@cookies @vadikızı @gözlemci @sokak sanati @destere
de get kıskanç şeyne kadını bee şeyi olan kadın olurmus bu kadın falan değil cnm makyaj süren erkek![]()
hhahahah ben kurtulduğuma şükrediyorum beee@Çiğdem- my izlemiyorum diye yalan atmış ahan da @Çiğdem- i buldum
@destere @cookies @vadikızı @yatutarsa @gizem ak
zehra ask'ın @zevrak01 2 sa.2 saat önce
Muhteşem yüzyıl izleme sebebim okan yalabık burak özçivit ve mehmet günsur
0 yanıt 2 favori
de get bir daha o ka parlağı hangi dizidee görücenhhahahah ben kurtulduğuma şükrediyorum beee![]()
hadi oradan bee jensenim onları gördüğü yerde kaçacak delik arar bencemiami d otobüslrin arkası my li imi@Çiğdem- çatla jensen meryemi ya da nuru görüp aşık olur kesin.
@destere @cookies @vadikızı @yatutarsa @mrt-06 @Bully @gözlemci @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 43640
seni görmici ki kaçsınhadi oradan bee jensenim onları gördüğü yerde kaçacak delik arar bence![]()