Çok erken bitiriyolar ağa ya saat 12'de biten hatta 12'den sonraya sarkan bile varİnşallah uzar biraz bu müthiş bölümün bitmesini istemiyorum ya
Çok erken bitiriyolar ağa ya saat 12'de biten hatta 12'den sonraya sarkan bile varİnşallah uzar biraz bu müthiş bölümün bitmesini istemiyorum ya
Hoşbuldum, çok saolasın. Sen de hoşgeldinGeçen hafta güzel bir yerde bitmişti şükür ki yeni bölüme yetiştim.
@XanTier Bir aya yakındır rahatsızlığım nedeniyle foruma giremedim. Döndüğünü yeni gördüm hoşgeldin.![]()
aynen çok erken bitiyor bak rakip diziler 23.45 ten aşağı bitmiyorkimseye nefes bile aldırmaması lazım vadinin zaten tonla yeni dizi başladıÇok erken bitiriyolar ağa ya saat 12'de biten hatta 12'den sonraya sarkan bile var
aklın yolu bir aynen öyle agaBölümü cok begendim ama bizimkilerin Reyting umurunda bile degil galiba! Vadi bittikten sonra rakipleri en az yarim saat daha devam ediyor!
Sırbistan'da iktidara gelecek olan kişi dedi ya Majeste? Kim en yüksek oy alıyorsa anketlerde odur. Araştırmak lazım.Balkanlarda hangi siyasi liderlere suikast yaptıcaklardı isimlerini öğrenseydik iyiydi.
Ne sabaha kadarıBölüm büyük ihtimalle bittisabaha kadar oynasa izlerdim gerçekten süper bölüm yapmışlar helal olsun, üstelik konu seçiminin balkanlar gibi güncel bir konudan seçilmesi beni çok mutlu etti.
china mmmmmm bakamadım bölüme sonuna bakabildimy yaaaaaaaaaBen geldim)) hadi Bismillah @34rcp44 @takas @Çiğdem-@vadikızı @Master.1000 @sürgünüm @legolas9900 nerelerdesiniz
)))