Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bolumde pusatlar ve fehminin avanesi hic yoktu:)))) o yuzden super bir bolum olmus😉))))
abi pusat on numara o olmalı ama fehmi olmasa da olur :D
vadide ciddi bir karakter yoğunluğu sorunu var çok fazla karakter var kimseye sıra gelmiyor kimse kendini tam anlamıyla gösteremiyor
tilki sagir raskoln pusatın tayfası konsey üyelerinin hiç olmadığı ve müthiş olan bi bölüm
bu çok fazla karakter olduğunu gösteriyor
vadiyi şuan real madrid e benzetiyorum o kadar çok yıldız var ki kimi oynatacağını şaşırıyorsun :D
iddia ediyorum tarihin en iyi kadrolarından biri

Bölüm şu an için süper gidiyor :) on numara beş yıldız bir bölüm yapmışlar daha ne olsun.

Son düzenleme:
umarım bölüm burda bitmez 11:30 a uzasın istiyorum

Ben fehmiyi ve avenesine isinamadim :))) konsey bu sekilde capsizlardan olusacaksa olmasin zaten :))))

tadı damağımızda kaldı İnşallah 12 ye kadar sürer dicemde fragmanda gösterilmeyen ne kaldı ki

bu arada bölümün başında çok korktum geçen bölümün kasedini koydular diye :D

tadı damağımızda kaldı İnşallah 12 ye kadar sürer dicemde fragmanda gösterilmeyen ne kaldı ki

bu arada bölümün başında çok korktum geçen bölümün kasedini koydular diye :D
ben de bir ara aynısını düşündüm :A sonra dedim bu adamlar öylede bir hata yapmazlar diye

armageddon timinin komutanı ozi olsun işte on numara adam çok beğeniyorum :D cahitten falan daha çok seviyorum oziyi adamım :D

bakın söylemeyi unuttum lion timi komutanı da bu bölüm yoktu arkadaş ne çok karakter varmış bizde ya herbiriyle ayrı dizi çekilir anasını satim :D

efsane devam ediyor!

İnşallah uzar biraz bu müthiş bölümün bitmesini istemiyorum ya

bölümün final sahneside belli oldu bomba geri sayım ve final

İşte CENDERE V3 helal olsun Gökhan Kırdar yardırıyor bu bölüm resmen dehşetül vahşettt
vee Kayhan Yıldızoğlu'nun harika oyunculuğu

Vadi coşkuyu vermeye devam ediyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak