Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haydaaaa bakalım şimdi nasıl burdan kurtulacaklar 😵

Polat önce kendisi kurtulup daha sonra Cahit'leri kurtaracak anlaşıldı. :)

agalar yeni karekter orhan bıyıklı nın vadiye gelme ihtimali varmış

Valla son 5 bölümü çok beğendim ben bu bölümde süper ötesi gidiyor
aksiyon sahnesi harikaydı efektler ve müzikler gladio yu uzun zamandan sorna duymak çok güzeldi

müzikler harika seçilmiş bu bölüm helal gökhan abi herkes kendine gelmeye başladı işte vadi budur

ÖTESİ YOK Vadi ne derse O!!!

Ozi adamım ya dağıttı hepsini helal Ozi :D

agalar yeni karekter orhan bıyıklı nın vadiye gelme ihtimali varmış
aga felaket olur ya kadromuz yıldızlar topluluğu real madrid gibi transfere doymuyoruz :D vadiye acayip uyakışacak aksiyon sahnelerinde çok iyi bi oyuncu

Kara kutunun tanıtımına bak;
Kurtlar vadisinin yapımcılarından yeni bir dizi :D vadiyi sömürmeye devam

İnşallah tutar çok güzel bi diziye benziyo destek olalım ve izleyelim arkadaşlar ben kesin izlicem

Kara kutunun tanıtımına bak;
Kurtlar vadisinin yapımcılarından yeni bir dizi :D vadiyi sömürmeye devam

İnşallah tutar çok güzel bi diziye benziyo destek olalım ve izleyelim arkadaşlar ben kesin izlicem
aga bu denek sisteminde çok zor , ben de izlerim pana ya desteğim sonsuzdur 😀

Bu bolumde pusatlar ve fehminin avanesi hic yoktu:)))) o yuzden super bir bolum olmus😉))))

abi inanmayacaksın ama arkadaşıma geçen seneden beri orhan bıyıklı vadiye çok yakışır diyodum harbiden gelirse polatın kesinlikle yanında olmalı on numara oyuncudur
ustanın ekibi yavaş yavaş oturuyor cahit erhan yasin timur akif ve orhan bıyıklı
ustayı bunlarla ofiste görürsek başka bişey istemem :D tabi akifi lafın gelişi yazdım o olmasa çok daha iyi olur :D

evet bölüm iyi gidiyor verdiğim tüyolarda tuttu tutmaz diyenlere selamm olsun:pala: