Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati @eskici bu sonuçlar ilk günden bu yana teke-tek karşılaşma sonuçları yani hani 2 kişi bağlı falan olupta kazandıysalar bu tabloya girmiyo,zaten doğru olanda bu

@sokak sanati şu anda bu tablo doğru olabilir kontrol etmedim ama geçen sene acun.comun çok yanlışı vardı bu konuda bir kere yapan her zaman yanlış yapabilir ama benimkiler daha doğru ve detaylı o nedenle acun.coma güvenmiyorum kendi istatistiğimi de mart sonu ya da nisan başı gibi paylaşırım görürsünüz :D

@sokak sanati şu anda bu tablo doğru olabilir kontrol etmedim ama geçen sene acun.comun çok yanlışı vardı bu konuda bir kere yapan her zaman yanlış yapabilir ama benimkiler daha doğru ve detaylı o nedenle acun.coma güvenmiyorum kendi istatistiğimi de mart sonu ya da nisan başı gibi paylaşırım görürsünüz :D

Bekliyoruz bakalım.:X

@sokak sanati bekle benim ki ayrıntılı öyle sadece teke tek veya hepsi değil hepsi ayrı ayrı tüm çeşitler var :D

@Maskeli Fedai nasıl yok anıl var doğukan var pascal hakan hepsinin şansı var ama acun turabiyi yapacak tabi :D

Allah aşkına Hakan daha oynamıyor nasıl 1.olacak.Paskal oynayamiyor sadece düz koşu yapar başka birşey yok
Doğukan iyi ama 10 yılınsurvivoru olamaz

Olm ne acunu yav kkaç kere dedim Turabinin bir suru fani var.Hem Acun SMS le oynasaydi kavgacı duygu elenmezdi @eskici

@Maskeli Fedai 1.si hakanda oynamaya başlar elbet 2.si pascal çok yetenekli bir çocuk elbet düzelir 3.sü doğukan 10 yılın survivoru olamaz ne demek ya allah aşkına bana bunu açıkla neye göre 10 yılın survivoru olunuyor adama hem iyi diyorsun hemde 10 yılın survivor u olamaz diyorsun sen bu turabiyi çok bir şey sanıyorsun galiba ve son olarak canım asıl duygunun bir sürü fanı var acun smslerle oynamasa şimdi birinciydi ve elenmemişti ok. :D

SMS lerle oynamasa mi oynandığını düşünüyorsanız izleme.Duygunun asil fani yok Acun sayesinde survivora geldi torpilli.Duygunun ergenlerden başka fani yok. @eskici

@Maskeli Fedai yıllardır smslerle oynandığını düşünmeyi bırak biliyorum zaten ama izliyorum da yasak mı izlemek yarışma güzel ama keşke adil de olsa duygunun fanı çok sen merak etme o torpilli olan turabi olmasın sakın karıştırma bence torpilli turabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...