Maskeli Fedai
Favori Üye
Duygun elendi sen kayıplardasın@sokak sanati bu liste sadece 2.haftamı yoksa ilk 2 haftamı bu soruma cevap ver sonra sana diyecem![]()
Duygun elendi sen kayıplardasın@sokak sanati bu liste sadece 2.haftamı yoksa ilk 2 haftamı bu soruma cevap ver sonra sana diyecem![]()
Mervem kesinlikle 2 haftaya zirveye çıkar.@Cengo @Maskeli Fedai @Yiğitt @china_changai @Billy Kane @HachiKo @Bully @-kadir- @ozgur2113 @eskici @ABAY_06 @hayret bi şey @Master.1000 @RevaN @mrt-06 @GreatOttoman @aserat54 @cevaa @MelankoliK @takas @Fks14 @Reytinger @xemrexxx @Çiğdem-
Survivor'da 2. haftanın İstatistikleri.
Listede Merve Oflaz, Fulya, Duygu ve Taner gibiler yok. Her halde çok az oyun oynatıldığı içindir.
Seda geçen hafta 1. sıradaydı bu hafta dibe vurmuş.
Berna yine çok başarılı gitmiş ve 4.lükten zirveye Hasan ve Turabi ile beraber yerleşmiş.Turabi, Hasan en başarılı 1. yarışmacı konumunda Berna ile. Geçtiğimiz hafta sonda yer alan iki efsane isim yarışa ısınmış gibi görünüyor.
Merve Aydın yarışa sert başladı ama rakipler yarışa ısınmaya başlayınca biraz düşüş yaşamış. Bu sıralarda devam eder muhtemelen.
Sahra sıralamasını korumuş. Nadya'da bu hafta ki oyunlar tam benlikti demiş.
Kısacası ilk 7'de 5 tane gönüllü var. TEBRİKLER GÖNÜLLÜLERE.
Ünlülerden Anıl ve Hakan gibi başarılı olduğu düşünülen isimler ise çok gerilerde kaldı.
Ekli dosyayı görüntüle 43606
gerçekten mi nerde?Duygu Çetinkaya Merve Aydın'ı Desteklediğini Açıkladı !
Mervem kesinlikle 2 haftaya zirveye çıkar.
gerçekten mi nerde?
@sokak sanati bu liste sadece 2.haftamı yoksa ilk 2 haftamı bu soruma cevap ver sonra sana diyecem![]()
sedacığıma tuzak kurmuş turabikçi @sokak sanati .ss
nyse turabi hala zirvede değil turboluğu sözde kalıyorŞimdiyi konuşmak daha sağlıklı ama.Geleceği görme yetimiz yok.
Merve baya çökmüş.
Acun açıkladı ben hesaplamadım. 2. hafta diyede yazmışım zaten.
Acun açıkladı sonuçları.![]()
nyse turabi hala zirvede değil turboluğu sözde kalıyor![]()
bnce brna birinciZirvede işte.%67 oranla Hasan ve Berna ile 1.liği paylaşıyor.
![]()
bnce brna birinci![]()
@sokak sanati onu sormuyorum be kardeşim bu sonuçlar sadece bu haftaya mı ait yoksa geçen hafta da dahil mi ayrıca acun.com dan mı aldın bunu![]()
@sokak sanati acun.com doğru yapamıyor yalnız istatistikleri haberin olsun neyse nisan ayında sağlam ve detaylı bir istatistik tablosu paylaşayım da görün gerçek istatistikleri![]()
Hilmicem'i görünce ben...Merve Aydın'ı, Ahmet Dursun'u, Hakan Hatipoğlu'nu, Anıl'ı görünce Ben.@Bully sen çok seversin.
@Maskeli Fedai @Billy Kane @Yiğitt @eskici
![]()
@sokak sanati resmi ama doğruluğu şüpheli canım![]()
Hilmicem'i görünce ben...
Duygu Hilmicem'i görünce yadaBelki sen yanlışsındır.
Banu'ya yani bir kadına söylendiği için bence Duygu daha iyi olur.![]()