Aynen resmen Nadya bu haftaki oyunlar tam benlikti demiş. @sokak sanati çok iyi yarışmış.
Begüm bu kadar kötümüydü önceden ?![]()
Vallahi hilmicem bu hareketi yapmasaydi hep yancı kalacaktı. Turabi iki uç rakibinden birini eleyecekti hesapta bunu da arkadaşlık duygusunun arkasına sığınarak yapacaktı ama kendi kalesine gol yedi. Bakalım türabı kalıbının adamı mi çıkarabilecek mi bu gölü zekiyse çıkarır ama zannetmiyorum@beyazsoy hocamsen hilmicemin turabiden daha zekı oldugunumu düsünüyorsun turabi sulu götürür susuz getirir
Aga şimdi Turabi begümü söylese direk diyecekler iki arkadaşı birbirine vurdurdu kötü ikiyüzlü diyecekler.Turabi orda açıklama gereği gördü neden onu diyeceğini vs kötü damgası yememek için.Ayrıca begüm orda cevap hakkı alabilirdi Acundan ama almadı çünkü o da biliyordu hata yaptığınıRecide değil kendinin ne kadar vefalı olduğunu göstermek için begumu soylememesine rağmen konuyu açıyor. Show yapıyor ama bunu guzlice yapıyor Begüm vefasız ben vefalı diyor seyircinin bilinç altina gönderiyor. Bu anadolu kültüründe yok. Birini gomeceksen eşit olacan kizin konuşma hakki yok bir kere ayrıca gereği de yok. Ertesi hafta ismini söyler alırsın puanını simdi iki kez puan aldi. Belki Begüm hata yaptım diyecek ona bu hakki bile tanımadı türabı. Adam zeki lafla anadolu çocuğum denmesi için hic bir fırsatını kacirmiyor))))
Efendilik yarısı değil de SMS neye göre atılıyor türabı sürekli anadolu çocuğuz vurgusu neden bu çoğunlukla efendilik yarısı Yosa taner SMS de bu haliyle 5. Olur muAga şimdi Turabi begümü söylese direk diyecekler iki arkadaşı birbirine vurdurdu kötü ikiyüzlü diyecekler.Turabi orda açıklama gereği gördü neden onu diyeceğini vs kötü damgası yememek için.Ayrıca begüm orda cevap hakkı alabilirdi Acundan ama almadı çünkü o da biliyordu hata yaptığını
Gelelim diğer mevzuya yok demişsin Hilmicemi dememeliydi vs Turabi orda sanki bilerek dedi gibi konuşuyorsun.Hilmicem rica etmiş onunla sms te savaşmak istiyorum diye Turabide istemeyerek de olsa kabul etmiş.Anadolu çocuğu yeri geldiğinde arkadaşının dediğini gözü kapalı yaparZaten konseyi birdaha izle Turabi ne kadar tedirgin oluyor zaten duygu elendiğinde rahat bir nefes de alıyor.Ayrıca Hilmiyle Turabi çok eskiden beri arkadaşlar.
Son olarak Turabiye efendi değil diyenler bu bir efendilik yarışması değil ve kimse efendi değil.Turabi de adam gibi adam.Duyguda dedi uzaktan sevmemiştim ama adam gibi adammışsın diye![]()
Aga kimseyi aşağıladığı veya kötülediği birşey yok ki fazla dobra ve açık açıkta söylüyor bunu bu rakibi küçümsemesi de boks yaptığı dönemden geliyor onlarda rakiplerini gödüğünüde kışkırtmak amacıyla hareket falan eder.Onun dışında birşey yokEfendilik yarısı değil de SMS neye göre atılıyor türabı sürekli anadolu çocuğuz vurgusu neden bu çoğunlukla efendilik yarısı Yosa taner SMS de bu haliyle 5. Olur mu
Simdi bir arkadaşım dese bana beni uçurumdan at ben onu dinler miyim kimse dinlemez türabı bu isteğe karşı çıkmasıydi gerçekten arkassa bu arada bu yarışma arkadaşlık yarışması mi)))
Türabı nin nihat gibi kameralara oynadığını düşünmüyorum sadece kişilik olarak arada kalmis. Beyni anadolu insani ol diyor gönlü milleti aşağılar saygiz davran küçümse diyor (bunlar beyaz türk hastalığı)
İste dedigime geldin bizim kültürün yarisi yağlı gureste rakibi kışkırtma falan var mi. İste turabi iki dünya arasında kalmisAga kimseyi aşağıladığı veya kötülediği birşey yok ki fazla dobra ve açık açıkta söylüyor bunu bu rakibi küçümsemesi de boks yaptığı dönemden geliyor onlarda rakiplerini gödüğünüde kışkırtmak amacıyla hareket falan eder.Onun dışında birşey yok
Turabi ne diyor istemeyerekte olsa hilmicem kendisi istediği için.Ne diyor biz arkadaşımız için ölüme bile gideriz.Arkadaşının ricasını kırmıyor işte.Hem dediğim gibi ikisi survivor arkadaşı değil daha önceden beri arkadaşlar
Bu arada @sokak sanati Duygu ne itici kız öyle yav hep ben hep ben yok ben olsam şöyle olur böyle olur.Birde Begümün ismini bir kez bile söylememiş.O ilgincime gitti demek ki o kadar da samimi değillermiş
beyazsoy Duygu'nun elenmesini nasıl karşılıyorsun? Ben çok ama çok üzüldüm. Kesinlikle birinci olmayı hakediyordu Duyguİste dedigime geldin bizim kültürün yarisi yağlı gureste rakibi kışkırtma falan var mi. İste turabi iki dünya arasında kalmis
Soru basit bir arkadaşın beni uçurumdan asaga at derse ve sen atiyorsan türabı doğru yapmış diyeceğim
Duygu eskiye göre daha az kavgaciydi kendini kontrol ediyordu ama adi çıkmıştı ondan elendi. Bir de sakat olmasaydı kendini gösterir daha çok oy alırdı hilmicemi elerdi. Şanssızlığı elenmesine neden oldubeyazsoy Duygu'nun elenmesini nasıl karşılıyorsun? Ben çok ama çok üzüldüm. Kesinlikle birinci olmayı hakediyordu Duygu
Ben de onu diyorum kendisi fazla yurt dışında kalmis ve çok etkilenmiş anadolu çocuğu ölmüş ama o onun farkında değil )))Yani onla alakası ne ki hilmi rica etmiş Turabide kirmamak iiçin kabul etmiş. @beyazsoy
Turabi yurt dışında kaldığı için oradan etkilenmesi normal
Ağa duygunun begumun ismini kullanmamasına ne diyorsun
Aga anadolu çocuğundan hala ödün vermemiş.Adam gibi adam ve oynamıyor bazıları gibi neyse o )))Duygu eskiye göre daha az kavgaciydi kendini kontrol ediyordu ama adi çıkmıştı ondan elendi. Bir de sakat olmasaydı kendini gösterir daha çok oy alırdı hilmicemi elerdi. Şanssızlığı elenmesine neden oldu
Ben de onu diyorum kendisi fazla yurt dışında kalmis ve çok etkilenmiş anadolu çocuğu ölmüş ama o onun farkında değil )))
Begüm iyiki ön ismini kullanmıyor bu kadar diyeyim))) muhtemelen fatma baba annesinin ismi annesi ve babsi tek isimde anlasamamamis annesi afilli isim koymuş ve annesinin etkisi altında buyunce babasının koyduğu ismi "unutmuş"
Allah aşkına apış arasına bayrak alıp millete göstermek ve boru dansı nasıl bir anadoluluk ya))))Aga anadolu çocuğundan hala ödün vermemiş.Adam gibi adam ve oynamıyor bazıları gibi neyse o )))
Aga onu demedim.Duygu röpörtaj yapmış ünlülerde şunu şunu destekliyorum diye ama Begümü desteklediğini söylememiş
Turabi orda büyük yemin etti o anlamda yapmadım diye ))) Gökhanın içi fesattı orda boru dansı ise Turabi onu önceki programlarda açıkladıAllah aşkına apış arasına bayrak alıp millete göstermek ve boru dansı nasıl bir anadoluluk ya))))
Begüm acunun torpiliyle (mutlaka iki manken kuralı var acunun))) ) geldi şansı yok ondan favori göstermemiştir