Onlar kendi gemisini yüzdürme planında türabı zevkine kötülük yapıyor. Düşün herkes ismini yazmış sen uzuluyorsun biri çıkıyor logosunu yazıp senle dalağa geçer gibi ismini yazmış. Bir de bu kişi biri benim yüzüme ismimi yazacağını söylerse doverim ne la bu diyen biri . gördüğün gibi türabı kötülukten zevk aliyor@beyazsoy aga ahmet dursun anıl merve aydın hakan dururken yine Turabiye kotu defin ya içlerinde en iyisi Türabı![]()
Nihat olmalıydı bence de millet unuturdu bak kimse ozgecan demiyor. Ama nihat türbinden kat kat kötü adamlığı alırdı türabı nihatin yaninda çaycı olur anca)))@beyazsoy nihat doğanla ilgili yorumuma ne diyosun
nihat olsaydı turabi çıraklık yapardı nihata keşke olsaydı ya nihatı sevmem ama bu oyunda kesinlikle olması gereken ilk adamdı acun hata yaptıNihat olmalıydı bence de millet unuturdu bak kimse ozgecan demiyor. Ama nihat türbinden kat kat kötü adamlığı alırdı türabı nihatin yaninda çaycı olur anca)))
Vallahi açıkça yazdım tirtabinin )) bilinç altını inanmamak senin elinde. Dedikleriyle yaptıkları tamamen zıt ama ben sözlerinin tirtabinin ufuruk olduğunu ezberledigini soykuyom bastan beri. Tirtabinin sözlerine değil yaptıklarına bakacaksınHakan gecen senenin Tolgasikorkma be Turbofan @sokak sanati
@beyazsoy adamın ac demesine bile takmissinya ne diyeyim.Türabı orda bak seni yazıyorum iste diyerek yazdı yoksa kötülükmotulukle aalakası yok