Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oflaz oynamıyor Fulya oynuyor.LoooooooL yani.

@beyazsoy aga ahmet dursun anıl merve aydın hakan dururken yine Turabiye kotu defin ya içlerinde en iyisi Türabı :A
Onlar kendi gemisini yüzdürme planında türabı zevkine kötülük yapıyor. Düşün herkes ismini yazmış sen uzuluyorsun biri çıkıyor logosunu yazıp senle dalağa geçer gibi ismini yazmış. Bir de bu kişi biri benim yüzüme ismimi yazacağını söylerse doverim ne la bu diyen biri . gördüğün gibi türabı kötülukten zevk aliyor

camoka bu oyunda rakip tanımaz diye düşünüyorum bakalım :D

Berna'yı karşı tarafa kaptıttıan Acun ekibini esefle kınıyorum.:(

Merve'yi neye dayanarak oynatmıyorlar anlamıyorum. Fulya ve Almeda'dan kat kat daha iyi olduğu ortada.

Merve Oflaz yarışmalıydı Fulya yerine kızı takıma küstürecekler.

pascal survivor adamı değil düz adam ince ayrıntılı işlere kafası basmıyor mesela ipli oyunda iplere dolandı bunda hızlı ama topla gidemiyor
pascala güç gerektiren oyun daya hepsini yener yada düz koşun de hepsinden hızlı koşar ama ince işleri yapamıyor yoksa hasanla beraber en güçlü adam

oh be merve yenildi gıcık oluyorum şu kıza İnşallah anılla beraber hemen elenirler

Özlem yendi Merve Aydın'ı. :)))

helal be camoka hasan adamın dibisin :kiki:

her oyunda süper adamım camoka kralsın yürü be reis :D

Dün de yarım saat kadar izledim bugün de, bu Turabi'nin saçma sapan sevinç gösterileri ne ya? Cidden çok itici ben orada olsam neyse... :D

Nihat olmalıydı bence de millet unuturdu bak kimse ozgecan demiyor. Ama nihat türbinden kat kat kötü adamlığı alırdı türabı nihatin yaninda çaycı olur anca)))
nihat olsaydı turabi çıraklık yapardı nihata keşke olsaydı ya nihatı sevmem ama bu oyunda kesinlikle olması gereken ilk adamdı acun hata yaptı
adam yanlış şeyler söylemiş olabilir ama kesinlikle özgecanla ilgili bişey dememişti güme gitti kısaca
tabi buna üzülmedim hakettiği buydu sadece survivora katılmasını isterdim

Of be Begüm alabilirdin ya garanti alırdın hatta o derece :(

Hakan gecen senenin Tolgasi :F korkma be Turbofan @sokak sanati

@beyazsoy adamın ac demesine bile takmissinya ne diyeyim.Türabı orda bak seni yazıyorum iste diyerek yazdı yoksa kötülükmotulukle aalakası yok
Vallahi açıkça yazdım tirtabinin )) bilinç altını inanmamak senin elinde. Dedikleriyle yaptıkları tamamen zıt ama ben sözlerinin tirtabinin ufuruk olduğunu ezberledigini soykuyom bastan beri. Tirtabinin sözlerine değil yaptıklarına bakacaksın

Anıl yine gömdü Turabi'yi tebrikler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...